Hoe te verwerven Lengths Off Horloges

Kijk naar je horloge goed naar hoe de lengtes in goede vorm bepalen samen, zodat u het juiste apparaat af te nemen van de extra lengte kan beslissen. Horloges plaatsen met elkaar schroeven betrekken een schroevendraaier aan te passen, ook al zijn deze zet naast elkaar met pinnen bellen voor een eyeleteer en samen deze put met een bladveer of clip voorjaar, een bescheiden bron die is gevormd als een vitale of een V, moet pincet.

Leg uw check-out op een duidelijke doek, zodat u kunt functioneren zonder de kleine stukjes die te verliezen.

Neem de ideale software, een schroevendraaier, eyeleteer of pincet. Raak de software om de schroef, pin of lente op uw observeren. Transformeer de schroevendraaier om de schroef los te maken, drukt u op de pin met de eyeleteer of druk op de lente met je pincet. Gebruik een milde, zelfs stress te elimineren wat is het bijhouden van uw maat in het gebied. Voor pennen en veren, het moment dat je hebt duwde ze door de url, tang gebruiken om ze geheel eruit te trekken.

Trek de koppeling nadat u de schroef, pin of voorjaar hebben uitgeroeid.

Verwijder naburige verbindt de vergelijkbare manier tot je hebt uit alle schakels nodig zodat de acht wedstrijden uw pols. genomen

Thrust de backlinks op beide facet met elkaar rechts tot ze breken. Gebruik een schroef, pin of voorjaar voor het aansluiten van de twee hyperlinks, zodat u uw cheque kunt gebruiken uit eens te meer. Opnieuw verbinding werkt in omgekeerde van los te koppelen, dus gewoon sluit de draai of druk op de pen of het voorjaar samen met het geschikte instrument.

Category: mannen horloges

Comments are closed.