Hoe te verkrijgen Pocket Watches

Studie ontwerp en prijs informatie en feiten voor collectible, antieke zakhorloges. Verschillende gidsen worden aangeboden op de zaak, het leveren u tips voor het identificeren en de prijzen van een breed scala van horloges. Een goede, all-intentie naslagwerk is Jeanenne Bell’s ‘Verzamelaars Encyclopeida van hanger en Pocket Watches, 1500-1950.’ U kunt misschien soms een horloge ontworpen volgende 1950 die geschikt is voor uw assortiment, maar gather.com legt uit dat de meeste hogere goede kwaliteit zakhorloges werd impopulair snel direct na de Tweede Wereldoorlog.

Kijk voor een dag en fabrikant stempel, normaal op de achterkant van de check-out. De datum en het bedrijf zijn de twee meest essentiële onderdelen van gegevens voor het identificeren van het echt de moeite waard van een waarschijnlijke collectible. Overal in de hoogtijdagen van de zak te observeren, een selectie van ‘knock-offs’ werden gecreëerd, bedoeld om waardevolle horloges na te bootsen, maar waren van slechtere uitstekend. Verstoken van een stempel, vind je echt ingewikkeld om te detecteren en de kosten met behulp van een referentie-e-book. Het kan nodig zijn om een ​​ervaren taxateur te bepalen hebben als het een knock-off of de echte aanbieding.

Inspecteer de bodem van de kamer te observeren met een loep. Loepen, online en op sommige juweliers op de markt gebracht, zijn in essentie kleine vergrootglazen. Met behulp van een loupe met minimaal 5x vergroting kunt u de oppervlakte van een potentiële zak inspecteren controleren. Compact krassen zal frequent worden op een verouderde zak uitchecken. Als alternatief van de jacht op krassen, wil je terug te betalen aandacht aan indicatoren van reparatie of wijzigingen. De check-out is zeer waarschijnlijk is gewijzigd indien delen van het kijken naar lijken in aanzienlijk veel betere of slechtere situatie, of als de loupe onthult regio van drastische schaduw en tint differentiatie. Diverse metalen tinten en kwaliteiten suggereren een patch carrière of een wissel aspect. Als alternatief secties doen staat het uitzicht in het werken te kopen houden, maken ze het stuk onecht, de inruilwaarde beperken. Bij het vergaren van de vrij ideale stijlen, maken positieve alle elementen zijn uniek.

vraag aan de verkoper als u eventueel wind de blik op. De meeste verzamelaars behouden zakhorloges afgewikkeld, dus zorg ervoor dat ze niet barsten van overmatig gebruik. Toch ben je meestal toegestaan ​​om onderzoek kijken bij de aankoop, vooral als de verkoper adverteert de koopwaar als een verblijf ‘in het uitvoeren van aankoop.’ Toch niet worden verwacht een ‘as-is’ punt om het werk goed te doen. Net nauwelijks wind de genieten. Het is onbeleefd om de cheque wind helemaal uit, waardoor de verkoper met een tikkende klassieke zak zicht gedurende enkele uren of dagen op te sluiten. Gebruik een eigentijdse, elektronische stopwatch om de precisie van de zakhorloge’s snel nadat het is gewikkeld controleren, gebouw gegarandeerd behoudt uitstekende tijd.

Barter als uitvoerbaar. Als het uitzicht is een knock-off, onthult de symptomen van reparatie, of niet zou blijven om de tijd precies te houden, zult u mogelijk klaar om meer dan de waarde onderhandelen zijn. In veel gevallen zal dit soort fouten leiden tot u te gaan naar de volgende antieke retailer. Niettemin, in sommige gevallen kunt u echter wilt investeren in het horloge ondanks zijn gebreken op basis van hoe mooi de zak controleren complimenten van de rest van je uitstekende selectie. In deze voorwaarden, gebruik maken van uw inspectie kennis en uw handige referentie-informatie te beschrijven waarom u denkt dat de check-out is te duur. Na de afwikkeling op een prijskaartje, kan je hebt verzameld, maar een extra grote, vintage pocket controleren.

Category: sporthorloges

Comments are closed.