Hoe te Sustain Windup Horloges

Wikkel het horloge een keer per dag op de identieke tijd om het systeem correct te onderhouden. Area uw duim en wijsvinger op de kroon van de genieten en draai met de klok mee, totdat je begint om weerstand te voelen. Niet boven dit niveau wind, of je kan de lente kwetsen.

veeg eventueel stof en ander afval uit de situatie met een tedere, droge doek voorzichtig. Met behulp van een vochtige doek wordt niet aanbevolen omdat wat vocht de beschermende behuizing kan binnendringen en beschadigen het interne mechanisme.

Wash stalen armbanden voorzichtig in het water. Gebruik een zachte tandenborstel en zeep reinigen indien essentieel voor het eventuele overschot stof of andere resten te verwijderen. Houd het genieten scenario droog te beschermen tegen h2o letsel.

Blijf uit de buurt van onverwachte, overmatige verbeteringen in temperatuur, indien mogelijk. Dit kan leiden tot de elementen van het interieur systeem te behandelen en te groeien, veranderen de beweging.

Blijf uit de buurt van zwemmen, of andere functies met betrekking tot drinkwater, tenzij het genieten is ontworpen h2o resistent te zijn. Raadpleeg de handleiding om de diepte te bepalen uw check-out kunt opstaan ​​om als dit het scenario.

Blijf het horloge uit de buurt van de luidsprekers, televisies en andere apparaten die gebruik maken van magneten houden. De hier dan kan ontwikkelen tot gemagnetiseerd als ze dichtbij een magneet voor een langere periode van tijd.

Draag nooit het horloge tijdens het spelen van een sport die vraagt ​​u om uw arm te verschuiven boven de 70 mph zoals golf, baseball of tennis. Snelheden in overschot van 70 mph kan leiden tot verwonding van de beweging van de acht.

Neem het oog op een erkende horlogemaker elke 2-5 jaar te onderhouden en geïnspecteerd te hebben. De horlogemaker zal reinigen, smeren en verwissel factoren van het systeem dat onderhoud nodig hebben.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.