Hoe te stijl en design kralen Horloges

Bepaal de technische specificaties van uw check-out. Zoek uit hoe het genieten is ontwikkeld om aan haar band, en hoe je je band kunt programmeren om te werken met deze specs. Als uw horloge heeft enorme metalen gaten voor een band te rijgen via, heb je veel meer vrijheid om een ​​band te ontwikkelen vanaf nul. Als uw observeren heeft een veel meer gespecialiseerde band montage, ga je nodig hebt om de klus te klaren met een riem dat is inmiddels van de juiste conditie en de grootte om gezond op de juiste manier — en zet je kraal stijlen op deze band.

Zoek uit hoe groot je wilt dat je band te zijn. Komen aan de check-out alleen, kan de breedte goed door nu worden vastgesteld, maar u kunt de check out breder of smaller te maken als het versmalt afwezig vanaf dit punt. Houd in de hersenen dat vaak, mannen observeren banden zijn breder dan vrouwen.

Kies voor kralen voor uw stijl. Rekening houden met structuren en elementen, niet alleen in de voorwaarden van hun algemene look, maar ook de manier waarop ze zullen echt het gevoel tegen de huid en hoe stevig ze zullen zijn, gezien het feit dat een horloge vaak wordt gedragen veel en zal bijkomende straf dan andere kiezen kralen sieraden. Ook een beslissing nemen, ongeacht of u wilt kralen van uniforme maten en stijlen, ongeacht of u wilt dat uw stijl om een ​​reeks van kralen te nemen. gebruiken

Kom met een kleurenplan voor je band. Blik op de check out ervaring en zien of er sprake is van tinten die je wilt werken met of zal zal moeten af ​​van botsing met houden. Rekening houden ongeacht of u wilt dat uw kleurenschema om heel eenvoudig zijn, met slechts een paar tinten, of extra bizarre. Houd in gedachten dat de aarde tinten en donkere kleuren zullen geneigd zijn te maken voor de meest veelzijdige horloges die kan gedragen worden met de breedste brede waaier van kleding.

Maak een patroon van kralen. De beste manier om dit te doen is om je kralen te leggen op een vlak gebied en experimenteren met onderscheidende positionering net voordat je ze weven naast elkaar. Een tapijt of lay-out handdoek functies effectief voor dit, want het zal de kralen wegrolt afwezig.

Category: sporthorloges

Comments are closed.