Hoe te Seiko Chronograph Alarm Horloges Opgericht

Trek de bescheiden knop aan de bovenkant juiste kant van het horloge (kroon 1) out tot je 1 klikt hoort.

Draai kroon 1 rechtsom tot de gewenste dag verschijnt op de deal met van het uitzicht.

Draai kroon een tegen de klok om de dag van de 7 dagen in te stellen. Stoppen een dag voor de nauwkeurige dag van de week.

Trek kroon 1 totdat uiteindelijk u nog een klik op luisteren. Draai de kroon met de klok mee tot aan je 0:00, die de dag zullen vooruitgaan en de werkdag van de week naar de geschikte locatie te verplaatsen.

Transform kroon 1 rechtsom totdat uiteindelijk de juiste tijd wordt bereikt indien de huidige tijd is voorafgaand aan de middag. Dwing de kroon terug in het aspect van de check out.

Flip kroon een rechts tot de wijzer passeert 00:00 helemaal opnieuw als de huidige tijd is na de middag. Ga verder naar rechts tot de juiste tijd is aangekomen bij en druk de kroon weer in om het facet van het kijken.

Trek de kleinere knop op de onderste geschikte hand-aspect van de blik op (kroon twee) uit totdat uiteindelijk hoort u twee klikken.

Schakel kroon twee de klok mee totdat de laatste tijd is ingesteld op de bescheiden alarmvenster op het horloge ontmoeting.

Druk kroon 2 in 1 klik. Duw en onderhouden van de knop op de gereduceerde resterende kant van het uitzicht totdat de gewenste-voor alarm tijd in de alarm-venster is bereikt.

Druk kroon 2 op de verminderde ideale hand facet van het uitzicht weer terug in de zijkant van het horloge.

Hebben interactie het alarm door te trekken kroon 2 uit slechts een klik eenvoudig. Het alarm klinkt gedurende 20 seconden op de afgesproken tijd. Om het alarm te beëindigen, drukt u de kroon 2 knop terug in het aspect van het kijken.

Category: mannen horloges

Comments are closed.