Hoe te Rolex GMT Divers Wijzig Connection

Koppel de band van uw Rolex GMT kijken ontmoeting, zodat u geen extra back links kan elimineren. Identificeer de metalen pinnen die de band beschermd om de best beoordeelde en de basis van uw cheque uit ervaring.

Verdrijf de stalen pinnen die veilig de band door de uitvoering van de druk om ze met een blik op pin verwijdering apparaat of punaise. Gebruik indien nodig een paar van de naald-neus kijken of sieraden tang om de metalen pinnen pull-kosteloze ze zijn vaak moeilijk op te ruimen met het oog pin verwijderen instrument op zich.

Kijk naar de aanvankelijk hyperlink op beide aspecten van uw Rolex GMT horlogebandje. Rolex horlogebanden gebruik van metalen pinnen aan de persoon horlogeband backlinks te sluiten. Zoek de pin dat de eerste acht backlink naar de url komen om het bevestigd. Druk op de website link pin met een horloge pin software verwijderen zoals beschreven in stap 2.

Herhaal de backlink eliminatie procedure toegevoegd inkomende links van uw Rolex GMT horlogeband te verwijderen. Als u het wegwerken van veel meer dan een of twee kijken terug links, verwijder de hyperlinks uit afwisselend kanten van de blik op band te gaan met de band blijven kijken zelfs.

Integreer een aanvullende url naar uw Rolex GMT horlogeband, indien gewenst, door het aanbrengen van de extra check out verbinding met elkaar met de website link aan het einde van uw afgesloten horlogebandje. Steek een pin aansluiting aan de verdere hyperlink aan te sluiten voor uw Rolex horlogeband. Tik in de link pin met een rubberen sieraden hamer of kracht in de pin met de check out pin eliminatie bron.

Sluit uw nieuw aangepast band om uw Rolex GMT kijken ervaring. Houd de band genieten en ervaring delen samen met 1 kant, hoewel het gebruik van uw andere hand om de stalen band pin wisselen. Tik in de pinnen met een rubberen sieraden hamer.

Category: sporthorloges

Comments are closed.