Hoe te Rado Ceramica Armbanden wijzigen

Plaats uw Rado Ceramica zicht op je pols en steek de gesp in het observeren band armband te beschermden. Analyseer de wedstrijd en beslissen hoe veel terug links te elimineren voor de armband om u te matchen.

Weg met de check-out en plaats deze op een vlak gebied met het observeren ervaring worstelen met down. Lijn een kleine punch met een rechte website link pin die een pijl op het heeft. Locatie de punch aan de kant van de hyperlink pin waar de pijl begint. Dit is het rechte gedeelte van de pijl en niet de suggestie van de pijl.

Houd het horloge op zijn plaats op het vlak gebied en de staking van de punch met een kleine hamer totdat uiteindelijk uitsteekt uit het facet van de armband met de pijlpunt. Trek de pin uit de armband met punttang. Herhaal deze aanpak als een groot aantal links te verwijderen als wilde voor de armband om in goede vorm je pols. Stel de meer terug links en pinnen opzij.

Lijn de twee helften van de armband, zodat de pengaten zijn uitgelijnd. Plaats een extra pen in de gaten en kraan de pen in met een bescheiden hamer om de twee items samen te houden.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.