Hoe te Quartz horloges Reparatie

Flip de kwarts observeren ervaring in de palm van je hand. Wig een situatie mes over het scenario en praal weer terug van een snap-down view en druk naar beneden. De omstandigheid gaat open en bloot het binnen van het horloge. Als het uitzicht heeft een schroef-down scenario, pakken de situatie weer terug met een rubberen kruik opener grip. Met de palm van je hand, draai de zaak weer terug te draaien tot uiteindelijk los van de behuizing.

Gebruik een pincet om stuwkracht zonder de bevestigingsbeugel dat de batterij in de houder houdt. Sommige houders hebben mogelijk een zeer kleine schroef aan de bar vast. Los te maken, maar niet te ontdoen van het, naar de bar opzij duwde. De batterij is een kleine bolvormige zilveren schijfje gepositioneerd waarbij twee elliptische metalen houders. Pak de batterij met de pincet en te elimineren uit de houder. Reinig de binnenkant van het scenario niet aan met uw vingers. Systeem oliën kunnen ook vervuilen het elektronische factoren.

Klem de krokodil clip van een accuspanning meter om de batterij om erachter te komen of het een kosten. De batterij wordt opgeladen als de naald van de meter is in de eco-vriendelijke zone. Als de batterij wordt gefactureerd en het observeren werkt niet, een cruciale digitale ingrediënt defect is en noodzakelijk gekwalificeerde reparatiedienst. De batterij is zwak en eisen veranderen als het echt is in de gele zone. De accu is leeg en eist te veranderen als de naald in de roze zone. Sommige meters hebben een numerieke digitale uitlezing met een grafiek op de achterkant om de cijfers te interpreteren. Kijk naar herstel winkels hebben een batterij meter.

Gebruik een ballon lensborstel, die kan worden geperst om stroom lucht uit de ballon, zorgvuldig heel duidelijk eventueel stof of vuil uit het binnenste werking van het genieten. Niet je adem gebruiken om afwezig stof blazen. Vocht uit je adem kan roest veroorzaken of invloed op de factoren.

Vervang de batterij als het echt nutteloos. Met behulp van de pincet, zet de hedendaagse batterij in de houder. De terugkeer van de bevestigingsbeugel op de bovenkant van de batterij om het in te houden. Gebruik een schroevendraaier om de staaf vast in put indien nodig. Elimineer de oude rubberen pakking van het scenario en te vervangen door een nieuwe single.

Snap beneden de omstandigheid rug met uw duim en wijsvinger of schroef deze op de klok mee totdat uiteindelijk het is echt handvast.

opgericht tijde door het uittrekken van de kroon, die de draaiende knop aan 03:00, en bewegen de vingers.

Category: sporthorloges

Comments are closed.