Hoe te Pocket Watches wijzigen

Op de grote van je zak controleren, je moet echt een beetje duimschroef zien. Dit is verbonden met een spindel die zich bevestigd aan armen het horloge.

Trek de schroef naar buiten, afwezig van het genieten, totdat uiteindelijk het helemaal uit. Als je zak uitzicht heeft een tentoonstelling, kan er eventueel een tussenliggende plaatsing om de datum te veranderen.

Transformeer het uur en het tijdstip handen door te draaien aan deze knop totdat uiteindelijk de juiste tijd wordt weergegeven.

Druk de schroef beneden rechts tot hij stevig in de situatie. De tijd is nu aangepast.

Het tempo waarin het oog loopt, wordt geregeerd door de regulator, een apparaat dat een onrustveer die vaak heeft ongeveer 12 spoelen die weer terug en weer oscilleert bevat. Het veranderen van de regulator verlengt of verkort de behulpzame duur van de onrust, die in verandering is de tijd van de swing. Opgericht tijd van het horloge als in Portie een, en kennis te nemen van de specifieke tijd ten opzichte van die van een kwarts of elektronische genieten. Opgericht de zak genieten opzij voor 24 enkele uren.

Kort na 24 uur, onderzoekt de tijd van beide even horloges en maak een te nemen van hoe sterk de tijd de zak check out heeft gewonnen of verloren dan 24 verschillende uren.

Open de achterkant van de zak uitzicht. Op sommige oude zakhorloges, kan worden opgeheven met een mini-schroevendraaier in andere mensen, het zou moeten worden afgeschroefd.

Werken met loupe een juwelier, identificeren regulator met zijn onrust. Hierdoor wordt de compacte ring die roteert heen en weer. Je moet echt zien een wijzer naast merken hash met een ‘S’ tot 1 facet en een ‘F’ aan de andere.

Gebruikmakend van een pin, beweegt u de aanwijzer in de richting van de ‘S’ te vertragen de snelheid van het horloge of de richting van de ‘F’ om de weergave te gaan sneller.

Herhaal acties een en 2, en, indien van belang, manieren 3 via vijf tot het kijken is noch winnen noch vergieten keer tegen de kwarts of een elektronische uitcheckoptie. De regulator van de zak kijken is nu aangepast.

Category: luxe horloges

Comments are closed.