Hoe te Plaats een Pretend Rolex Oyster Perpetual horloge

Houd rekening met de bron van de check-out. Luxe sectie winkels en juweliers zijn de ideale locaties om een ​​legitieme Rolex te verwerven. Personen hebben krijgen ze 1-en 2e hands op eBay, geleverd dat de verkoper het stuk kan authenticeren. Als je je voorstellen je hebt ontdekt dat er een echte Rolex voor $ 300 in New York’s Chinatown, de verkoper eventueel ook een brug kan hij u bevorderen dat gekwalificeerde prospects in Brooklyn.

Onderzoek van de Rolex heft in de hand. Dit is een goed te genieten en moet wat vet aan. Voelt het dun of licht-gewicht? Bands van het horloge moet ook sterk zijn, niet hol.

Zoeken op de 2e hands. Als het beweegt in kleine manieren of schokken, snel verdenken van het uitzicht. De Rolex is weet voor een 2e hands die een voortdurende, gemakkelijk sweep dat is een uitdaging om te repliceren maakt.

Controleer de referentiecijfers van de situatie. Tussen de nokken op het aspect van de zaak zijn seriële en praal cijfers van het horloge. Ze moeten goed worden gegraveerd en zeer strak. Deze cijfers zullen shoddily worden gegraveerd op een nep-Rolex.

Flip het genieten rond. Analyseer het hologram van de Rolex kroon symbool op de achterkant van de situatie. De holograph moet echt verschuiven als je het uitzicht over bewegen.

Smeer wat water over ontmoeting van het horloge. Rolexes worden vervaardigd van saffier kristal, en zijn uitzonderlijk soepele ervaring zal de H2O zwembad samen. Dit is niet van plan om transpireren op een pretenderen met een frequente glas deal met.

Laat de Rolex in drinkwater. De Oyster Perpetual heeft naar de bodem van de oceaan geweest, toch gelijk. Uw visie moet goed werken net na een verblijf onder water voor een aantal minuten.

Category: Horloges

Comments are closed.