Hoe te Plaats een Pretend Rolex Explorer

Controleer de prijs van de weergave die u denkt aan tegen de gebruikelijke kosten voor een Rolex Explorer. Als de kosten aanzienlijk beneden de huidige industrie voordeel van het observeren, controleren met waarom. Een deal die is veel te fantastisch om waar te zijn behoorlijk effectief zou kunnen zijn.

Neem een ​​kijkje op de situatie en scenario terug. Rolex is geïdentificeerd voor vrijwel ideaal belettering en bewerking, en een soort van fout in productie zal in het algemeen wijzen op een nep. Rolex ook niet het opnieuw decoreren van het scenario, dus elke situatie graveren buiten woorden wijzen op een faux.

Vraag de verkoper voor de authentieke doos en papieren. Deze zijn niet vaak gereproduceerd met fakes, en ze geven het genieten van een traceerbaar track record. Een nabijgelegen Rolex leverancier kan de oorspronkelijke verkoop papierwerk traceren en erachter te komen of de Rolex waar is.

Gebruik loupe de juwelier om een ​​blik op het gezicht van de in acht te nemen. Onvolkomenheden in de drukkerij of indexen zullen vertonen in het algemeen een nep genieten. Glance voor vlekken of lichte afdrukken.

Controleer het uurwerk, de gevestigde van mechanische versnellingen en veren binnenkant van het blik op die het werken. Dit is de meest correcte manier om de look te authenticeren, als echt paar nep horloges Rolex beweging hebben gereproduceerd in enkel de blik op. U kunt misschien gebruik maken van een blik bij omstandigheid opener om de weergave te controleren, of informeer een nabijgelegen Rolex dealer om steun je de beweging te verifiëren.

Spoor een seriële en Scenario Referentie nummers. Deze worden vaak gepositioneerd onder de acht band op het scenario van het uitzicht, maar veranderen door 12 maanden en design en stijl. Op het moment gevonden, kan het bedrag worden gebruikt om te observeren het genieten (en zien of het is een selectie vaak gebruikt door vervalsers).

Category: sporthorloges

Comments are closed.