Hoe te Plaats een Phony Rolex GMT

Scheid de lugs op de 12 situatie door het tellen van de nokken van de ontmoeting. Daar, je moet over de Registered Structuur selectie te komen voor de GMT, die zal worden 1675, 6542, 16700, 16713, 16750, 16753 of 16758 voor de Master-model en 16710, 16713, 16718 of 16760 voor de typen Master II. Controleer vervolgens de zesde lug op de seriële bedrag voor de zaak, die zal variëren verkrijgen. Mogelijk manier, fakes bijna nooit zijn de hoeveelheden gegraveerd helemaal.

Flip het uitzicht meer dan een blik te werpen op de achterkant van de kast. Rolex heeft nooit een skelet of zie-echter caseback gemaakt, dus dat is een snelle indicatie van een faux, merkt ProductDose.com. De achterkant van de behuizing moet sterk met een hologram sticker met de Rolex kroon te zijn. Breng de blik op weer en weer om ervoor te zorgen dat het hologram beweegt slimme vervalsingen hebben de kleurrijke sticker zonder de noodzaak van het op dit moment van een concrete, werkende hologram.

Onderzoek de weergave gezicht gebied van de micro-ets van een kroon op de bodem vrij, onder de plaatsing waar het bedrag 6 zou moeten zijn op de klok behandelen. Het is echt een high-class contact dat is speciaal voor Rolex horloges. Uw vinger boven de kruin te zien of u de ets kan ervaren. Een nep kan de kroon hebben, maar het kan worden geschilderd op en een zeer duidelijke faux.

Zoeken op de kleuring van de check out confronteren. Het is echt van cruciaal belang om op te merken dat alle GMT horloges, ongeacht hun model en mode, zal een zwart bieden. Iedere andere kleur, of het echt is wit, blauw of zilver, duidt een onzin.

Beschouw elk de verkoper en het prijskaartje voorafgaand aan de aankoop. De enige manier om de garantie van een authentieke GMT is aan te schaffen via een erkend leverancier. Als u nodig hebt om te verwerven gebruikt, zorg ervoor dat je zou moeten betalen voor een verkoper u geloof inch Handhaven in intellect dat de kosten van een GMT zweeft tussen de $ 6000 en $ 9000 als van 2010, en designer items bijna nooit te bevorderen voor veel minder dan 30 pct uit van de detailhandel prijskaartje. Als je met een te stelen, kon je ook het vinden van een nep.

Category: luxe horloges

Comments are closed.