Hoe te Plaats een Phony Rolex Geniet

Test het weer terug van het kijken. Als er sprake is van gravures of imprints, worden gestimuleerd dat dit niet een echte Rolex uitchecken. De echte horloges hebben een slanke caseback zonder enige gravures of andere merktekens, zelfs niet een embleem. Wat meer is, als je de binnenkant van het oog kan zien omdat het een zeer duidelijke, see-door backcase, worden gesuggereerd dat dit ook een faux. Real Rolexes geen versies die de ‘inwendige werking’ van de genieten. bloot hebben

Bekijk ook de materialen van het te genieten. Een echte Rolex is vervaardigd van beide 24K goud, platina of roestvrij staal. Geen authentieke Rolex kijken is ooit verguld of gemaakt van chroom of mat verchroomd. Als u ter plaatse een Rolex zien dat is gemaakt van chroom en is tweekleurige (deels goud en deels roestvrij staal), kunt u erop vertrouwen dat het een faux.

Controleer de ‘gemaakt in’ indicatie. De meeste Rolex horloges zijn ontworpen in Zwitserland, die wordt aangegeven met een ‘Swiss Ontworpen’ indicator rond de basis van het horloge. Als merk van de fabrikant van uw check out staten ‘gebouwd in China’ of enig ander volk met een naam voor het maken van goedkoop geproduceerde producten en oplossingen, je zou het verstandig zijn duidelijk van de aankoop van het aan te sturen.

Ontvang het observeren van een gecertificeerd taxateur. Dit is de enige absoluut zekere manier om te bepalen of uw Rolex uitchecken is nep of feitelijke.

Identificeer de seriële en case referentiecijfers die zijn gegraveerd op het facet van het uurwerk. Een authentieke Rolex observeren wil kenmerk het graveren in ongelooflijk fantastisch, mild-reflecterende lijnen. Een nep Rolex te observeren zullen een gravure die een onwaardig, geëtste uitziet functioneren. Ook veel van de vervalsers gebruiken gewoon de vergelijkbare opeenvolging van cijfers over al hun horloges en dit is een dode giveaway van een nep.

Wees je bewust van de waarde. Echte Rolex horloges vanaf 2009 de markt gedurende meer dan honderd dollar, hoewel sommige zijn meer dan ontelbare aantallen kilo. Laat u niet misleiden door ‘koopjes’ die Rolexes voor $ 100 – $ 200. Houd in gedachten dat als de kosten ziet er ook fantastisch legitiem te zijn, het meest mogelijke is.

Luister voor een tikkend geluid. Als de blik op teken, het is een pretenderen. Een nauwkeurige Rolex niet het normale ‘tick-tock’ geluid zoals de meeste horloges.

Zorg er absoluut zeker van de ‘volgende ronde’ op het genieten veegt dan de hoeveelheden die met niet meer te stoppen. Als de ‘tweede hand’ schokt als het beweegt, dan is het horloge is zonder twijfel een nep Rolex.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.