Hoe te Plaats een Counterfeit Rolex

Draai boven het observeren en lijken op de achterkant van de kast. Als een Rolex heeft een duidelijke caseback waarmee u blik op de binnenkant van van het uitzicht, het is gewoon niet betrouwbaar: Rolex maakt niet een te genieten met een duidelijke caseback .

Onderzoek de achterkant van de kast voor het graveren. Behalve in zeer bijzondere gevallen hoeft betrouwbare Rolex horloges niet gravures of markeringen op de achterkant van de kast te hebben. De enige Rolex stijlen te hebben gegraveerd casebacks zijn horloges zeker dames gemaakt vlak voor het midden van de jaren 1990 en de Rolex Sea-Dweller.

Controleer het overtollige gewicht van de te genieten van een echte Rolex, als je een direct beschikbaar. Rolex horloges zijn gemaakt met goud of roestvrij metaal en zijn een stuk zwaarder dan de meeste replica’s, die zijn gebouwd van lichtgewicht en inferieure basismetalen.

Neem een ​​shut zoekopdracht bij het hologram sticker op de achterkant van de kast. Authentieke Rolex-horloges hebben een 3D-sticker op de achterkant van de kast. De Rolex ‘kroon’ lijkt boven de referentiehoeveelheid van het uitzicht. Daarnaast is de track record patroon verandert als je de blik verplaatsen naar een assortiment van hoeken. Verschillende nagemaakte Rolex-horloges kan een hologram sticker hebben, maar het zal niet te veranderen wanneer beschouwd vanuit verschillende invalshoeken.

Kijk naar de kronkelende kroon, gevonden op het facet van het genieten. Echte Rolex horloges maken gebruik van een Triplock kroon zegel dat lijkt een O-ring. Het wordt duidelijk te zijn wanneer u absoluut schroef de kronkelende kroon. De meeste valse Rolex-horloges hebben een standaard kroon zonder een rubberen afdichting. In zeldzame gevallen kan een valse Rolex mogelijk een rubberen afdichting, maar het is echt onwaarschijnlijk dat het effectief zal functioneren.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.