Hoe te Phony Omega Seamaster Horloges Spot

Gebruik een juwelier loupe (of vergrootglas) om een ​​blik op het gezicht van de check-out in de zorg te nemen. Kijk op de font op de ontmoeting en op de datum wiel. Als het wazig of te compenseren, de check-out is waarschijnlijk faux. Onderzoek de lichtgevende stippen. Als ze niet perfect bolvormig, dit is weer een paarse vlag.

Controleer de seriële reeks onder een bepaalde van de lugs. Indien genieten geen seriële selectie gedrukt, is het een nep. Als u ontdekt een seriële reeks maar toch vermoedt dat er een nep, doe een netto zoektocht op het bereik van de verschillende aanbieders die leveren vervalsingen stempel hetzelfde serienummer op alle van de horloges die ze maken.

Controleer de bezel. Verschijnen voor de drukkerij te zijn uit put of wazig, de lichtgevende stip aan de top te zijn off-hart, of voor de ring om niet simpelweg op de juiste wijze in de juiste positie terwijl het draaien.

Verkrijgen van een foto van de achterkant van de kast uw model is bedoeld om te komen met en te vergelijken met het horloge in de hand. Nep horloges zijn normaal in de buurt, maar vrijwel in geen geval ideaal, replica’s van de werkelijke ding. Kijk voor spelfouten en stijlelementen die buiten plek.

Om de authenticiteit van uw genieten controleren zonder een schaduw van twijfel, elimineren de achterkant van de kast. Dit zal u laten om het perspectief van de beweging. Pretend bewegingen niet worden gestempeld met een serienummer dat overeenkomt met de verscheidenheid van de omstandigheid, en zal meestal zoeken goedkoop en hebben een minimale in de manier van decoratie of stalen gebieden. Evalueer een foto van de binnenkant beweging van Omega met het genieten in je hand. Dit is aanzienlijk de meest nauwkeurige, maar ook de meest opgenomen en hard, manier om vast te stellen, ongeacht of je kijken is echt.

Category: mannen horloges

Comments are closed.