Hoe te Phony Louis Vuitton Horloges Detect

Kijk naar de polsband. Het polsbandje van de Louis Vuitton blik op moeten authentieke leer-based, rubber of staal. Pleather, PVC of plastic zijn absoluut zeker van indicatoren van de knock-offs. Authentieke leer moet echt kneedbaar en geur van leer en mag niet stijf of geur van plastic zijn.

Betaal terug bewustzijn aan de bestanddelen. Authentieke Louis Vuitton horloges zijn ontworpen van gepolijst messing of metaal. De coating zal niet af op je vingers. Het glas adres is altijd een saffier glas op authentieke Louis Vuitton horloges. En het gaan over is waterdicht tot honderd meter.

Neem een ​​kijkje op de diamanten. Louis Vuitton op geen enkele wijze gebruik maakt van valse diamanten op haar producten.

blik op het monogram. Echte horloges zal een monogram, dat is symmetrisch hebben, op geen enkele wijze diagonaal. De letters ‘LV’ kan bijna nooit worden verminderen off of verborgen leidende componenten.

Kijk waar je ook investeren in de check-out. Louis Vuitton heeft geen goedgekeurde leveranciers straat. De plaats van verkoop kan een indicator dat het een imitatie is.

Kom over uit waar de blik op is gemaakt omdat alle recente Louis Vuitton horloges zijn gemaakt in Zwitserland.

Verzoek om authenticatie kaarten en de opbrengsten. Alle producten van Louis Vuitton verschijnen met authenticatie kaarten en de opbrengsten. Ontvangsten moet echt de titel van de klant screenen en behandelen.

Stop bij de Louis Vuitton website. Kijk naar de artikelen die u wilt investeren in met merchandise gemarkeerd op de webpagina Louis Vuitton. Zoeken naar vertrouwen van de componenten, producten, kleuren en meting van de waarschijnlijke match gewoon het product te verkrijgen op de plaats te maken. Ook kan de website niet uit of of niet Louis Vuitton fabrikanten die verschillende post valideren. Knock-off providers zullen de Louis Vuitton monogram klap op een item.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.