Hoe te openen een Rolex View Band

Spoor een sectie flip-lock op de armband. Het is een kleinere tabblad staal, zich recht boven het kroontje op de armband sluiting. Dit zal bestaan ​​op vrijwel alle Rolex versies. Plaats uw vingernagel onder de inkeping hoger dan de kroon, en dwingen de flip-lock-out.

Leer onder de nu blootgelegd segment bij de finish van de gesp met de flip-lock. Trek voorzichtig aan de stalen totdat uiteindelijk de primaire sluiting loskomt.

Trek de sluiting heen, en laat het metaal laat om uit elkaar te vouwen. Dit zal zorgen voor u tot het afsluiten van de armband, of gebied op je pols.

Gevestigd de blik op deal met down op de zachte stof. Dit is om te stoppen met krabben het gezicht van de Rolex, vooral de kleine datum vergrootglas.

Spoor een schroef links op de band. Zij zullen de backlinks op elke facet van de gesp, die kleiner schroefkoppen weer aan de rand van de band. Deze inkomende links zijn afneembaar.

Gebruikmakend van de bescheiden schroevendraaier, te ontdoen van de schroef van een single van de rug links. Trek deze schroef uit de band direct na het volledig losgeschroefd, en heeft ze gevestigd in een risico-vrije positie.

Herhaal fase drie zo veel situaties zoals vereist op te ruimen inkomende links om de band te dimensioneren. Wees positief op te ruimen inkomende links van deze beide zijden van de band door te gaan met de symmetrie te houden.

Sluit de sluiting met de resterende one-way links door het omkeren Actie drie. Koppel de backlink en de gesp, en gebruik de bescheiden schroevendraaier om de backlink hechten aan de sluiting.

Category: sporthorloges

Comments are closed.