Hoe te onderzoeken of een Rolex echt is

blik op het weer van het uitzicht. Als het duidelijk is en je bent in staat om de beweging over de binnen de acht zien zijn, het uurwerk is niet een authentieke Rolex.

Kijk naar het weer van de blik op voor eventuele gravures of logo’s. Er zou moeten zijn niemand, behalve op ontwerpen een paar uitzonderlijk ongewone dames die vervaardigd belandde in de jaren negentig.

Zoek een Rolex kroon of kroon symbool geëtst net onder de selectie zes op de acht confronteren op stukjes onmiddellijk ontworpen na 2002. Het symbool moet mooi worden gemaakt en snel te onderscheiden. Als de functie is moeilijk te ontcijferen of de ets verschijnt onvoldoende afgewerkt, de check-out is een nep.

kijken voor een hologram sticker op het weer van de check-out. De sticker zal de Rolex kroon symbool toekennen en zal recht eerder worden waargenomen hebben de referentiesituatie assortiment op vers bestelde horloges. Meerdere vervalsers trachten om opnieuw te produceren deze sticker, maar hun sticker is meestal een-dimensionaal.

Verschijnen voor een vergrootglas meer dan de dag op de opvatting deal met dat maakt het kijken 2.five periodes meer substantieel. Dit heet een cyclops, en op een echte Rolex het zal de dag lijken duidelijk. Op een nep uurwerk, zal de cyclops een stuk kleiner formaat zijn en kan heel goed zelfs de datum kijken misvormd.

Beoordelen van de snelheid van het stuk. Rolex-horloges zijn echt hoog geprijsd, en vintage items kunnen een nog grotere snelheid tag hebben. Als de verkoopprijs van het genieten lijkt aanzienlijk te verminderen dan de waarde voor de vergelijkbare genieten op een hoog aangeschreven dealer, het is misschien een fake.

Category: Horloges

Comments are closed.