Hoe te Onderhoud horloges

Plaats het genieten van naar beneden. Slot de schroeven van het horloge scenario opener in de sleuven van de dekking van het geval. Draai de schroeven en transformeren de opener tegen de klok om te openen het observeren. Als de dekking van het geval is een pop-off editie plaats vervolgens een mes onder de rand en druk de motorkap open.

Verwijder de batterij uit de blik op met een pincet. Wijzigen van een nieuwe batterij in de exacte situatie. Vervangen door het horloge terug. Wijzig de check out omstandigheid opener rechtsom om de blik op te sluiten. Gebied een pop-off deal met observeren deal met in een genieten scenario druk op de beste van een plastic sterven groter is dan de ervaring. Zet een andere dobbelsteen kleiner dan het adres in de pers finish. Trek de push beheren te sluiten het genieten.

u nakijken of het kijken naar functioneert. Anders dan een batterij problemen zal ervaren functie nodig hebben.

Navigeer naar de website van uw blik op maker. Klik op het vinden van een leverancier / repair center om je heen. Blijf bij de routebeschrijving naar uw dichtstbijzijnde licentie reparatieservicecentrum ontdekken.

Kies of verzend het oog op een licentie reparatie midden. Bieden geen garantie kaart en het bewijs van te verkrijgen. Voer al je in contact te komen met de details van dit soort als identificeren, adres en telefoonnummer bereik. Geef een uitleg over wat verkeerd is, dit soort als ‘losse observeren palmen.’ Presenteer eventuele verpakkingskosten prijs gevraagd door de firma. Het bedrijf terug naar u zal optreden met een schatting.

Accepteer de offerte om uw observeren gerepareerd.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.