Hoe te Mend Polar Horloges

Zet het horloge ontmoeting op een vlak oppervlak boven een zachte doek.

Wrik het weer van het uitzicht met een pinnetje apparaat. Schuif het voorjaar bar bron op elke plaats in de naad over de omtrek van de rug-adres van het horloge en gebruik een uiterlijke spanning rechts tot de beveiliging releases van het horloge.

Suggestie de blik op zodat het weer naar beneden wijst en de oude batterij valt uit de check-out.

Plaats een nieuwe batterij in het gebied waar de oude batterij werd uitgeroeid.

het opnieuw Duw richten op het uitzicht totdat deze vastklikt in gezet.

Druk de lente bars gelegen aan weerszijden van de polsband, waar zij hecht aan de deal met van de Polar kijken. Duwt u software in de opening aan het aspect van de polsband, en zet spanning op de veer bar. Doorgaan op druk uit te oefenen op het pinnetje totdat de polsband releases van het gezicht van de te observeren. Herhaal dit voor het andere uiteinde van de polsband.

Neem de asjes van gelijke uiteinden van de polsband. Duwt u software in de gaten aan beide afwerking van de band genieten van de lente bars stak de andere sluiten. Trek het uitstekende einde van de lente bars met je hand.

Plaats de veer bars in de gaten aan even uiteinden van het nieuwe polsbandje als de nieuwe band is niet van plan om eerder hebben veerstaafjes.

Plaats de veer bars in de gaten op de beugels aan de zijkanten van het horloge behandelen. Plaats 1 facet van elk voorjaar bar. Druk de veer bar, zodat het past tussen de twee gaten van de beugels. Line-up van de resterende kant van de veer bar met de resterende tekort. Start de compressie op de bar en schakel deze in een gat. Herhaal dit voor het andere aspect van de polsband en het observeren gezicht gebied beugel.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.