Hoe te Mend Industrie en streamen Horloges

Kijk naar uw kassabon en garantie. Breng het oog op uw gebied van het verkrijgen snel, als je kocht het observeren in de laatste 30 dagen. Kom in contact met de industrie en Stream Bekijk Services bedrijfsbureau (4951 Airport Parkway, Suite 805, Addison, Texas, 75001 972-490-0101) over garantie en herstellen bijzonderheden.

Ga on-line en neem een ​​kijkje op de Enjoy Reparaties Verenigde Staten van Amerika plaats. Stijl in je hele identificeren, telefoonnummer en e-mailadres in de geprefabriceerde ‘Spreek tot informatie’ vakje op het huishouden pagina.

Kies ‘Industrie en Stream’ check out model. Selecteer uw herstel behoefte in de ‘Support Aangevraagd’ classificatie. Uit kiezen uit keuzes, zoals een automaat, kalenders, banden, accu’s, kristal substitutie, kwarts conversie, revisie, restauratie, stengels, kronen of tune up. Voer een specifieke reparatie nota’s, dit soort als de actie die bracht over de schade, hoe lang het horloge is beschadigd en alle eerdere pogingen die gemaakt is om het te repareren.

Klik op ‘Keep on’ en vasthouden aan de resterende geprefabriceerde begeleiding om uw hulp aanvragen totaal. Mail het genieten Bekijk Reparaties Usa via een gewone of versnelde scheepvaart voor een geheel gratis offerte voor akkoord te gaan met de kosten voor herstel.

Category: Horloges

Comments are closed.