Hoe te Mend Citizen Duikhorloges

Identificeer het uitzicht band beugels aan beide facet van de duik uitzicht. Binnenkant van deze beugels, veerstaafjes houden de horlogeband in put. Deze kleine verende bars duwen in kleine uitsteeksels aan beide facet van de horlogeband beugel.

Schuif het pinnetje software in de plaats tussen de beugel en het aspect van de horlogeband. De veer bar tool is een slanke stuk metaal doorgaans vastgesteld in ambachtelijke of sieraden leveren retailers. Een slanke schroevendraaier of zelfs een kleinere keuken spatel zal ook functioneren.

Duw de veerstaaf bron naar het hart van de horlogeband beugel. Dit drukt de veer bar en de check out band knalt uit de horlogeband beugel.

Plaats het pinnetje in de sleuven van het nieuwe horlogeband. Verschillende nieuwe horlogebanden hebben het voorjaar tralies in door het bedrijf.

Area het einde van de lente balk in de nok op een bepaald facet van de horlogeband beugel. Schuif het andere conclusie voeden van de volgende nok van de beugel. Trek de horlogeband voren totdat uiteindelijk het voorjaar bar glijdt in de nok. Herhaal aan de andere kant van de acht.

Vul de Bijstand Vraag naar Kind. Geef zo ​​veel element als mogelijk over het vereiste onderhoud. Als belangrijk, onder meer een toegevoegde letter.

Wikkel de check out in een beschermende inhoud van dit soort zoals noppenfolie. Alle verpakkingen inhoud zal worden weggegooid. Neem geen originele verpakking of bestanden die u kunnen goed zal later nodig.

Locatie de ingepakte uitzicht in een stevige beschermende doos, en sluit met tape.

Print het postadres op de doos. Controleer de website voor Amerikaanse, Canadese of Europese steunpunten.

Verzeker het vak ten behoeve van het uitzicht, en zet de ontvangst in een ongevaarlijke plek. U kunt misschien nodig hebben indien het aanbod wordt verloren.

Category: luxe horloges

Comments are closed.