Hoe te lokaliseren hier hoe verouderde Uw Rolex Is

Haal het observeren band armband bij de 0:00 en 6:00 posities. Het serienummer en hoeveelheden van producten bevinden zich binnen de blik op band op deze plaatsen.

Match het serienummer met het serienummer en de datum op een gids voor Rolex horloges. U kunt deze gidsen op het net te ontdekken op deze websites als Pre-Owned Rolex.com en Top kwaliteit Tyme.internet.

Let op dat Rolex niet automatisch situatie horloges in overeenstemming met datum vervaardigen. Sommige seriële cijfers werden uitgegeven tegen precies dezelfde tijd. Vandaar seriële hoeveelheden en de data zijn bedoeld om slechts een handleiding en kan niet de garantie van de fabricage dag van een Rolex te observeren. Als u twijfelt over de datum van een te genieten, krijgen zij een licentie Rolex dealer voor hulp. zijn

wijzigen nemen dan en midden situatie weer. In 1953, Rolex bereikte het serienummer 999999. Begonnen ze vervolgens opnieuw te gebruiken serienummers maar gegraveerd het scenario ruggen met Romeinse cijfers aan te geven welke seriële hoeveelheid sequentie het horloge behoorde. Bijvoorbeeld, seriële cijfers in 1955 opgenomen II ‘. Rolex stelde een 7-cijferig serienummer bereik in de jaren 1960 en begon met behulp van letters die gespeld ‘R-OLE-X ‘in 1987.

Neem contact op met de Rolex Company in Zwitserland indien twijfel bestaat dat de exacte dag van het oog. Rolex Zwitserland behoudt een specifieke datum geschiedenis van elk kijken naar gemaakt.

Category: Horloges

Comments are closed.