Hoe te Klassieke Rado horloges Reparatie

Bestudeer de vloer van het kristal of glas maskeren meer dan de wijzerplaat, voor krassen. Als de problemen is alleen aan de vloer van het kristal, gebruik afplakband ter dekking van de Rado check out’s situatie, waardoor de kristallen blootgelegd.

Wrijf een kleiner totaal Brasso, of andere zachte schuurmiddelen punt, op naar het kristal. Wrijf de Brasso in een cirkelvormige beweging gedurende 10 minuten namelijk stof. Ruim de Brasso met de stof om je vooruitgang vast te stellen. Herhaal indien nodig totdat uiteindelijk de krassen verdwijnen.

Poets het kristal met een poetsdoek. Zich te ontdoen van de masking tape.

Plaats een scenario mes in de naad tussen de achterkant van de behuizing en de situatie op en neer rijden als de achterkant van de kast is een snap-down model. De achterkant van de behuizing wordt geopend.

Area een rubberen pot opener op een schroef-down caseback. Gebruik je hand om de achterkant van de kast linksom te draaien totdat uiteindelijk het is vrij van het scenario.

Gebruik een horlogemaker precisie schroevendraaier om de schroefjes die de beweging bevestigen aan de omstandigheid te verwijderen. De schroeven zijn op tien, twee, 4 en 8:00. Verhoog de beweging uit de situatie.

Stel de tijd op de wijzerplaat om 00:00 aan de vingers vast te houden uit de weg wanneer het reinigen.

Gebruik Rodico aan het idee van een tandenstoker en wrijf zachtjes op de draaiknop om vuil te verwijderen. Dompel een Q-Tip in een compacte schotel van warmte en zeep drinkwater. Wrijf zachtjes over de Q-Tip op een wijzerplaat met hardnekkige vuil. Wees voorzichtig niet om water te dribbelen op de beweging.

Gebruik maken grondig schoon warm drinkwater aan de Q-Idee te spoelen. Gebruik een weefsel te drogen. Herhaal de methode rechts tot de wijzerplaat is duidelijk. Herhaal stap een, 2 en 3 in omgekeerde om de weergave weer in elkaar.

Herhaal Fase een in deel 2. Gebruik een precisie schroevendraaier tot het afsluiten van de schroef op de beweging die het dichtst bij de kroon. De kroon is de kronkelende knop op de omstandigheid rand aan 03:00.

Trek de kroon en stam uit de zaak. De kroon en steel zal vrijelijk te trekken van de situatie.

Plaats substituut kroon en de steel in het gat op de zaak rand aan 03:00. Veranderen en draai de schroef u gehaald uit de beweging. Stel de tijd en verander de achterkant van de kast.

Category: sporthorloges

Comments are closed.