Hoe te Jonge kinderen trein naar Leg Time op Horloges

Koop een uitchecken dat prikkelt je jongen of meisje. Het belangrijk om het helpen van een jongere begrijpt helemaal niets is om de actie boeiende maken. Je jongen of meisje zal veel meer enthousiast over het aantrekken van een horloge versierd met een favoriete stripfiguur, dier of kleur en om die reden veel meer geïnteresseerd in het begrijpen van de tijd te vertellen.

Presenteer het concept uit te vinden om tijd te informeren als een bijzondere prestatie in plaats van een karwei. Geef je kleintje het waarnemen als een verrassing. Benadrukken dat de jongere escaleert en dat alle grote jongens en meisjes zullen moeten weten hoe om tijd te vertellen.

Concentratie op de armen van de te observeren. Verduidelijk uw baby die de enorme kant is voor de minuten en dat de minimale kant is voor enkele uren. Als uw kind is het hebben moeite herinneren welke hand is die, een lied of een rijm om haar herinnering te helpen bouwen. U kunt zelfs gebruik maken van een eenvoudige lijn te helpen haar in gedachten te houden, dit soort als: ‘Er zijn veel meer minuten dan uur, dus minuten moet een langere arm.’

vertrouwd uw kind met de nummers dicht bij de deal met van het uitzicht. Train hem die onmiddellijk na 60 seconden (of na de kleinste kant draait helemaal over de klok 1 keer), een nieuwe minuut begint. Op het moment dat de baby is vertrouwd met de volgorde van seconden tot minuten, is het tijd om hem te instrueren hoe notulen blijken uur zijn. Vertel hem dat net als de volgende hand gaan rond verbeteringen op het moment, de minutenwijzer waarschijnlijk helemaal dicht bij het uur wijzigingen. Maak alle vertrouwen in dat uw kind begrijpt dat 60 minuten bestaan ​​uit een uur en zestig seconden omvatten een minuut.

Ontwikkel een sport van de volledige ervaring. Maak er een dagelijkse oefening waarbij u boven de feiten met je baby. Wanneer u een wandeling rondom de supermarkt winkel met je kleintje, met haar praten om u te informeren wat het handje betekent of wat geduld vorige of uur de klok onthult. Elke individuele keer dat ze oplossingen op de juiste manier, haar belonen met een traktatie, of gewoon haar loven enthousiast. Als ze antwoorden verkeerd, eigenen haar, maar haar prijzen voor het proberen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.