Hoe te identificeren Pocket Watches

Houd rekening met de meting van het horloge. Zakhorloges zijn veel groter dan polshorloges, maar zelfs nu klein genoeg om in goede vorm gemakkelijk in een officiële vestzak. Een pocket oog moeten ook een haak aan de grote eerder genoemde de winder. Deze lus misschien een magere houten ketting of leren veter bevestigd. Het andere einde van de snaar of ketting moet een haak of een pin aan te sluiten op een vest hebben.

Flip de zak te genieten over. Bepalen of het heeft een open klok ervaring of indien het confronteren van de klok verbergt het voeden van een slanke deur. Bij een deur, er zou een versie verandering van het aspect van de deur of de beste van het horloge. Bedien je hand naast de ervaring van het kijken in te kopen om de release verandering ontdekken.

Open het blik op de binnen zien. Zakhorloges zal ofwel openstellen van het weer of de deal met van de klok. Blijf uit de buurt van het aanraken van een van de tandwielen. In de meeste gevallen zult u een ontwerp-nummer te verkrijgen en de identiteit van de corporatie. Gebruik deze informatie om uit te vinden extra over het bedrijf en het product van het horloge die je hebt. Neem een ​​kijkje op de buitenkant van de blik op in zijn geheel zo mooi. Zoeken naar markeringen die kunnen helpen je herkent het merk en het product van het uitzicht. Sommige markeringen kan ongelooflijk klein en zwak, waarbij u een vergrootglas gebruiken.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.