Hoe te identificeren Europese Pocket Watches

Herken de toezichthouder op de zak te genieten. De regelaar is een afweging wiel waarmee je de snelheid van het horloge een beetje aan te passen. Europese zakhorloges hebben een regulator gemarkeerd & quotum ‘voor voorschot en & quotR’ voor retard. Amerikaanse zakhorloges zijn gemarkeerd & quotF ‘voor een snelle en & quotS’ voor de zwakke.

Lijken voor een Ebauche beweging. Deze zin is Frans en betekent & quotblank ‘of & quotoutline.’ Deze uitdrukking verwijst naar een onvolledige blik op beweging of de stijl en het ontwerp dat later werd vervoerd naar een uniek bedrijf dat zou vervolgens de te observeren. Dit is een vintage identificatie van Franse horloges door de jaren 1800 als de metallic controleren stichting componenten niet exact overeenkomen met de voltooide wijzerplaten. Het identificeren gegraveerd op de zak te genieten in deze periode van het bepaalde retailer die het horloge en niet de eerste fabrikant van de check-out voltooid, in overeenstemming met de Barry S. Goldberg’s Pocket Geniet Selection website.

Let op de chronograaf van de zak kijken. De chronograaf kan heel gemakkelijk worden ontdekt als een individuele wijzerplaat die blijft bijhouden van de verstreken tijd of een kleinere centrale-sweep volgende hand. Deze eigenschap in Europese termen is die van een controle die kan worden gestopt en opnieuw gestart naar keuze van de gebruiker voor het kalibreren en timing het horloge. Amerikaan kijkt overwegen een chronograaf als een combinatie van observeren en stopwatch.

Zoek een & quotpin ingesteld ‘op de zak te genieten. Dit wordt ook wel aangeduid als een & quotnail set ‘en is voornamelijk gevestigd op de Europese zakhorloges, merkt de Barry S. Goldberg’s Pocket Let Selectie internet site. De gevestigde pen een knop gewoonlijk dicht bij de steel die wordt ingedrukt en vastgehouden, terwijl tegelijkertijd draaien van de steel.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.