Hoe te Horloges Make Out van Beads

Meet een duur van elastische sieraden draad om je pols door slechts wikkelen van een streng rondom uw pols. Let op de positie waar de draad voldoet en de toename ongeveer twee centimeter vlak voor het snijden van de draad.

Snijd 1, twee of 3 strengen van elastische draad, met een beroep op ongeacht of u wilt dat uw horlogeband te zijn een, 2 of drie strengen parels.

Kraal de strengen met de kralen van uw beslissing in een monster of stijl je zou willen. Laat een centimeter van de draad volledig gratis op zowat elke einde te gebruiken om de strengen te koppelen aan het observeren ervaring.

Rijg de uiteinden van de draden door de afwerking van de check out gezicht. Sommige observeren gezichten zal twee afzonderlijke metalen delen op de hoeken van het genieten confronteren waardoor voor een band, terwijl vele anderen een persoon grote bar verspreid over de grootte van de blik op ervaring zal beschikken. Nog vele anderen bieden een solitair metalen gedeelte in het midden van het gezicht genieten die voor een gestrande band.

Loop de afwerking door de openingen op het genieten van gezicht gebied, en trek ze dan weer naar beneden richting de kralen en knoop ze onder de aanvankelijk twee of 3 kralen op de band. Doe dit voor elke afwerking van de draad voor elke streng, en omvatten de knopen met de kralen.

Category: Horloges

Comments are closed.