Hoe te Horloges aanpassen

Ga na of u op zoek naar op maat horloges in bulk of afzonderlijk. Verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in verschillende plaatsen — groothandel prijzen voor bulk orders voor aanbieders, hogescholen of promoties vs. een hogere goede kwaliteit 1-of-a-vorm of aangepaste lay-view.

Ontwikkel of voeg een ideale symbool of afbeelding voor de op maat gemaakte horloges. Logos moet echt duidelijk zijn. Illustraties of foto’s moeten ook als onderscheiden en scherp als uitvoerbaar zijn om de meest effectieve beeld op het horloge te ontwikkelen. Zich te houden aan de aanwijzingen die specifiek zijn voor de fabrikanten kijken op het uploaden, bewaren, converteren of bijsnijden van foto’s worden gebruikt in custom-made horloges.

Pluk de check out band stof, observeren band schaduw, omgaan met kwalificaties of ontwerp, lettertype en alle andere relevante onderdelen die je kunt aanpassen zijn door de op maat gemaakte genieten fabrikant die u kiest.

dubbele test al je selecteert en heel voorzichtig lijken rond de virtuele monster van de custom made horloge als slechts een is voorzien op de site als je aanpassen van de genieten. Sommige providers zoals AmericanLogoWatch.com zal een persoon gratis digitale look te geven aan per e-mail als gevraagd — maak absoluut zeker dat u uw merk en feiten perfect als wijzigingen moet gemaakt om de structuur, zullen de prijzen te gebruiken.

Na u uw op maat gemaakte horloges krijgt, overweeg dan het opnemen van een concept tot het horloge terug of bandje als gebruik te maken van een exclusief cadeau of incentive. Horloges met een stalen soort materiaal kan worden gegraveerd en horloges met leer-based kladjes kunnen berichten verbrand in hen hebben.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.