Hoe te herkennen Gruen Horloges

kijkje naar de blik op ervaring. Gruen horloges hebben de naam ‘Gruen’ op het gezicht, gewoonlijk net onder de 12 tegen de beste van de check-out. Horloges ontworpen direct na 1953 zal zeggen ‘Swiss’ onderaan ‘Gruen.’ Horloges ontbreekt de ‘Gruen’ op het gebied van gezicht of die ‘Gruen’ gespeld zijn niet echt.

Lijken op het weer van de genieten. Gruen horloge rug kan eventueel zeggen ‘Gruen’ en misschien ook de titel van het type horloge gegraveerd op hen. ‘SemiThin,’ ‘Verithin’ en ‘UltraVeriThin’ zijn allemaal Gruen merken die kunnen worden weergegeven op het weer van een Gruen kijken.

Heeft u een juwelier opent de achterkant van de acht scenario voor u om binnen te zoeken bij het actief is. Gruen functies worden gestempeld met seriële getallen die yr van te maken. Dit kan mogelijk afwijken van de seriële hoeveelheid op de omstandigheid, dus meestal blik op de werken voor het bedrag. Controleer uw bereik naar de tafel bij http://www.pocketwatchrepair.com/histories/gruen.html met het kalenderjaar detecteren het kijken is vervaardigd.

Category: luxe horloges

Comments are closed.