Hoe te herkennen Antique Movado Wind Up Watches

diverse replica’s en vervalsingen van Movado liquideren horloges zijn niet succesvol te graveren de Movado identificeren opnieuw op de binnenkant van de rug te beschermen van het uitzicht. Om dit adequaat te testen, moet je schroef de rug te beschermen en til de klep boven om te zien of de Movado titel is gegraveerd in dit gedeelte van de te observeren. Naast de ondertekening zal controleren op spelfouten op de doos of op de binnen wijzerplaat van het kijken naar ook het horloge nep aard te onthullen.

Dankzij de grote hoeveelheid vaardigheden en vakmanschap dat ging in antieke Movado horloges, zou er geen beweging in de situatie van het uitchecken als je wind it up. Bovendien moet de wind zelf gemakkelijk en bieden weinig in de weg van weerstand en kracht. Als u problemen kronkelende bezit het genieten of de wind is inconsistent, u misschien te maken met een reproductie of faux antieke Movado genieten.

Replica en imitatie horloges algemeen lijm de Movado logo op de kroon van het horloge. Als je blik op de blik op met een vergrootglas, mag er geen spoor van lijm in en over de kroon van het genieten. Bovendien, de randen van de kroon moet echt mooi zelfs. Een tekort aan symmetrie ten opzichte van de randen is een indicatie dat de check-out is misschien een faux of een reproductie.

De wijzerplaat op een authentieke Movado blik op mag geen vingerafdrukken of stof op te hebben. De kwaliteit handvat divisie in de eerste Movado winkel zou hebben teruggeroepen horloges met geen markeringen of haarzakjes die een of andere manier gekocht in of op de wijzerplaat van het horloge. Bovendien moet het afdrukken op de wijzerplaat en datum glashelder en geen bloeden. Met behulp van een juwelier loupe, zeer zorgvuldig de tekstuele inhoud te testen om er absoluut zeker van is niet vaag en ongedefinieerd maken.

Category: luxe horloges

Comments are closed.