Hoe te elimineren Stainless-Metal Hyperlinks Van Horloges

Zet de selectie uit de buurt van je pols en rekenen hoe veel inkomende links zal moeten worden uitgeschakeld voor een geschikte vorm. Kijk voor voor kleine pijlen gestempeld op de onderkant van de horlogeband. Deze pijlen wijzen op de manier waarop de pennen moet uit de band te worden geduwd.

Plaats het uitzicht op een handdoek schadelijk je de klus te klaren vloer te vermijden. Maak positief op het standpunt wordt gebracht met de pijlen naar beneden gericht.

Plaats een punaise of de stuwkracht pin in het pengat, vast te houden aan de richting van de pijlen. Met een kleinere rubber hamer, stevig duw de band pin door naar de andere kant.

Trek de pin uit met punttang en red de pin.

Herhaal methoden 2, drie en 4 om zich te ontdoen van de andere pin in de link. Na de volgende pin is helemaal gratis, kan de link worden uitgeroeid.

Stel de horlogeband opnieuw met elkaar opnieuw aansluiten van de backlinks op de band en het uitlijnen van de pengaten. Pinnen moet worden teruggeplaatst in de band in de omgekeerde richting van de pijlen, dus draai de horlogeband boven zodat de pijlen naar boven zijn gericht. Met behulp van een punaise of schijf en een rubber hamer, stak een van de pennen in de pin hole en zorgvuldig hamer op zijn plaats.

Category: Horloges

Comments are closed.