Hoe te Elgin Horloges Restore

Gebruik een stomp mes open te wrikken van de snap-omstandigheid rug van een Elgin kijken. Schroef-down-omstandigheden terug versies dient ervaring te worden geplaatst in de palm van je hand en gedraaid tegen de klok in met uw andere handpalm. Til de mechanische beweging van de omstandigheden.

Draai de ring op de voorkant van de zaak tegen de klok. Pop uit het kristal met je duim. Uw genieten is nu in 5 artikelen:. Situatie terug, omstandigheid, beweging, bezel en kristal

Dep een kleine hoeveelheid Brasso op een schone doek en gebruiken het individueel om de zaak weer terug, omstandigheid, bezel en kristal tot vloer krassen te verwijderen. Brasso, die een zacht schurende heeft, kan buff elke staal of acrylaat.

Elimineer de uren, minuten en seconden vingers door het invoegen van de check out hands-remover boven de palmen plaatsen. Opgericht de vingers-grabbing apparaat op zijn tenen op de wijzerplaat en zowat elke kant trekken meteen uit de write-up. Gebruik een schroevendraaier om de schroefjes die de draaiknop vast om de beweging te elimineren. Individuele de wijzerplaat van het uurwerk.

Gebruik een pincet weg te nemen het uur wiel, dat is een messing apparatuur onder de wijzerplaat. Weg te nemen het kanon rondsel, een bescheiden apparatuur op een kleine schacht, met punttang. Verwijder de brug, een vlakke metalen plaat behuizing van de tandwielen en de drijfveer, met een schroevendraaier. Draai het handwiel, een opgerolde veer onder de brug ontdekt. Gebruik de schroevendraaier op te ruimen van de T-vormige balans vork. Neem de juwelen, die gekleurde nuggets zijn, uit hun holen op de bruggen.

Vervang de veer als een voorzorgsmaatregel. Week de ontspanning van de secties in nafta in borrelglaasjes. Gebruik de tandenborstel om de stukken duidelijk te schrobben. Spot hoofdstukken over pluizend, absorberend papier voor het drogen. Smeer het juweel gaten met genieten van olie.

Stuur de wijzerplaat en uur, minuten en seconden in handen om een ​​goed geïnformeerde horlogemaker voor overschilderen of het opknappen. Niet trachten deze onderneming uw zelf.

Stel alle elementen in omgekeerde aankoop van hun verwijderen na de wijzerplaat en de armen worden geretourneerd en alle elementen worden gereinigd en gedroogd.

Category: luxe horloges

Comments are closed.