Hoe te detecteren Bogus Seiko Horloges

Neem een ​​kijkje op de officiële site van Seiko bij seikowatches.com en kijk naar dat lettertype dat ze gebruiken voor de ‘Seiko’ merk op de wijzerplaat van het genieten. Hoewel sommige fakes spelfouten ‘Seiko’ die echt direct eenvoudig locatie moeten. Andere fakes gebruik een lettertype een beetje verschillend van de officiële ‘Seiko’ lettertype. Houd de blik op in dilemma onder een vergrootglas en onderzoekt de doopvont.

Zet het horloge over en kijken naar de situatie weer terug. Nieuwe Seiko horloges hebben een duidelijke sticker verdediging van de situatie terug. Het is normaal gesproken duidelijk of transparant blauw. Fakes hebben vaak deze sticker en het is meestal transparant met een dunne paarse strook waarschijnlijk schuin naar beneden de situatie terug.

Kijk naar de seriële hoeveelheid op het weer van de Seiko. Pretend horloges vaak afdrukken valse serienummers op hun horloges, maar ze voegen meestal het woord ‘Japan’ boven de seriële selectie, die echte Seikos nooit.

Kijk naar de ‘wave’ embleem op de zaak terug. Het moet echt lijken op een grondige, gebogen golven. Nep-horloges hebben een golf vorm, maar blijkt vaak heel verward en wazig. Contact op met uw vingertoppen. Real horloges hebben een verhoogde golf embleem dat je echt kunt voelen en vervalsingen zelden bezitten dat element.

Verander het horloge dan en blik op de armband sluiting van het kijken naar of het uitzicht band. Je moet echt niet de termen ‘Seiko Japan’ gegraveerd of ergens gedrukt op de check out band of armband. Fakes hebben vaak dit detail.

blik op de 2e, uren-en minutenwijzer. Ze moeten allemaal dezelfde kleur hebben. Fakes hebben doorgaans verkeerde kleuren.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.