Hoe te Dag Waltham Pocket Watches

Area de schroef-down Waltham pocket observeren zijde naar beneden in de palm van je hand. Identificeer de naad tussen het scenario opnieuw en scenario. Zet uw vingertoppen over de rand van de behuizing weer terug. Draai de omstandigheid rug tegen de klok tot aan de zaak is kosteloos uit de omstandigheid.

Gebruik een pot deksel grip remover voor hardnekkige schroef-down geval backs. Op geen enkele wijze de macht van een scenario weer terug. Als de situatie weer blijft onbeweeglijk te zijn, overweeg dan het uurwerk om een ​​deskundige in zakhorloge reparatie service voor eliminatie.

Druk de kroon naar beneden op een uitziende case Waltham zak check out, dat is een verschillende ontwerpen van de schroef-down editie. Het depressief kroon zal een klink dat opent de voorkant beschermen boven de kristallen los. De gefrustreerde kroon zal ook omstandigheid weer los te dekken. Op het moment dat de vergrendeling wordt ingevoerd, opent u het opnieuw te behandelen door het plaatsen van uw nagel of bot mes onder het weer te beschermen en omstandigheid om het open wrikken.

Gebruik een vergrootglas of een loupe juwelier om te kijken naar de beweging. Op een facet van de beweging is de Waltham titel met het model titel eronder, deze als ‘Santa Fe Route’, ‘Silveroid’, ‘American’ of een andere titel. Overigens facet van de beweging is een verzameling van gegevens varieert van twee tot acht cijfers.

melden de hoeveelheid en bekijk het aan de Waltham zakhorloge seriële reeks notering geplaatst op verschillende on line zak genieten van internet sites. Specialist zak check out repairpersons en horlogemakers hebben ook het record. Als, bijvoorbeeld, uw Waltham zak check out is gegraveerd met een seriële bereik tussen tien, 200000 en 11099999 het is gemaakt in 1901. Een Waltham zakhorloge met een seriële reeks 35000000 of groter werd opgericht in 1957.

Category: Horloges

Comments are closed.