Hoe te brengen aan Fake Invicta Watches

Stoppen door een erkende Invicta verkoper. Verzorgen en te inspecteren met een juweliersloupe de Invicta wijzerplaat, logo, vingers, kleur, situatie weer beweging en armband of riem. Beslis over een verkoopbrochure en ga er doorheen. Verrichten onderzoek op het net over Invicta achtergrond en de oplossing lijn. Authentieke Invictas worden gebracht met authenticatie bestanden. Fakes hebben geen documentatie. Merk op dat de huidige Invictas gebruik maken van een scala aan Japanse, Zwitserse en zelfs Chinese acties, waardoor het lastig wordt om een ​​gewettigd Invicta authenticeren sinds fakes ook gebruik maken van Japanse en Chinese bewegingen. Pre-1991 Invictas alleen gebruikt Zwitserse uurwerken.

weg van online verkopers die onvoldoende kwaliteit beelden dienen te houden. Ze kan heel goed worden verstopt observeren gebreken. Voorkomen dat niet-geautoriseerde dealers op rommelmarkten marktplaatsen. Weg van haard winst of retailers bieden sterk gereduceerde verkoopprijzen houden. Geen legitieme Invicta verkoper verkoopt Invictas tegen een lagere prijs van meer dan 50%. Weg te blijven van deze verkopers zullen u helpen bespaart u de stress van het streven om erachter te komen een valse van een authentieke Invicta.

Gebruik loupe de juwelier en hebben een kopie van een Invicta winst brochure als browsen bij de uitlaat van een onpartijdige leverancier of buitenshuis rommelmarkt huidige markt waar u kunt fysiek onderzoeken van het uitzicht. Erachter te komen ongeacht of haar gewicht is lichter dan de Invictas u geïnspecteerd de licentie leverancier. De Invicta Subaqua Noma III Chronograph Bekijk opties een saffier kristal. Erachter te komen of het soortgelijke product in de hand heeft een saffier kristal of een meer kosteneffectieve mineraalglas door het confronteren van het kristal te tikken met uw nagel. De saffier kristal maakt een geluid ‘thunk’ lijken met de film van de vingernagel. Een mineraal kristal lijkt een dun ‘tink.’ De zwarte of blauwe wijzerplaat van een echte Invicta zal levendig en betrouwbaar zijn. Een nep heeft een verminderde glans.

dupliceren en te vergroten foto’s als het kopen van een Invicta Vertrektijd van een on-line supplier. De beelden moeten onderscheiden en ongewijzigd zijn. Vraag de verkoper voor extra foto’s van de zaak weer terug, welke materialen verdere informatie en feiten over de vorm van kristal en waterbestendigheid rating. Laat de Invicta niet verkrijgen als de verkoper weigert toegevoegd shots bieden of onnauwkeurig met antwoorden op uw vragen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.