Hoe te brengen aan als uw Rolex Datejust kijken is Bogus

Zoeken aandachtig naar de tweede hand op het gezicht van de Datejust kijken en zien of het stopt en begint als het tikken van de seconden. Dit is de indicator van een faux Rolex, gezien het feit dat de 2e hands op echte Rolex horloges veegt in een voortdurende beweging vloeistof.

Neem een ​​kijkje op het gebied van de afzonderlijke deal met maskeren om te zien of er geen krassen op alles wat de Rolex Datejust betekent is een doen alsof. Nauwkeurige Rolex horloges hebben covers gebouwd van saffier kristallen, die geen krassen op.

Kijk naar de dag venster gelegen aan de rechteroever aspect van de Rolex Datejust ervaring. Op echte Rolex horloges, wordt de datum vergroot dus dat is absoluut vult het venster. Als je zelfs nu kan zien significante witte kamer dicht bij de cijfers, dan is het kijken is doen alsof.

Draai het horloge over en zoeken aan de achterkant van het genieten. Het zou sterke metalen en glad zonder embleem of gravures op alle. Als de achterkant is duidelijk, het uitzicht is doen alsof. Sommige nep-verkopers zullen proberen uit te brengen aan de kristalheldere terug is om de ingewikkelde mechanisme bekijken, maar Rolex heeft op geen enkele wijze verkocht dit soort van een genieten aan de gemeenschap.

Flip het observeren band zijwaarts en verschijnen op precies waar de inkomende links aan te sluiten voor elk individu anders. Als de backlinks verband met schroeven, hetgeen blijkt door de eerste van de schroef, is een feitelijke Rolex. Als de hyperlink bevat een pin, die een schone beste is, het observeren is nep.

Category: Horloges

Comments are closed.