Hoe te bestellen een Rolex View

Neem een ​​kijkje bij een erkende Rolex verkoper bij een verkooppunt en onderzoekt de tientallen verschillende types om te beslissen wat het meest effectief voldoet aan uw wensen. Rolex produceert vaak geautomatiseerde mechanische horloges en heel weinig kwarts versies. Rekening mee houden dat automatische mechanische horloges zijn inherent minder nauwkeurig dan-batterij aangedreven uurwerken simpelweg omdat mechaniek zijn veel meer geneigd om buitengewone beweging en temperatuur om te reageren.

Gebruik loupe een juwelier om de authenticiteit van een Rolex bevestigen. Bekijk en vijl het serienummer op de zaak rand aan 6:00 onder de lugs. Vijl de situatie verwijzing verscheidenheid op de situatie rand aan 00:00. Geschiedenis de zaak weer terug identificatie. Informeer de juwelier om weer terug te ruimen de situatie op de seriële verscheidenheid op de beweging te bestuderen. Als de verkoper weigert (de meeste juweliers zijn terughoudend om een ​​horloge uit de buurt van besmetting van de beweging te sturen openen), controleer voor het bewijs dat de seriële selectie van de beweging overeenkomt met de andere identificatie-figuren. Onderzoek de hoeveelheden met een erkende Rolex verkoper identificatie lijst gepresenteerd door de verkoper, volgens Qualitytime.web en Melrose Juweliers.

Normaal lichamelijke onderzoeken van een Rolex horloge bij een verkooppunt. Hands-on onderzoek maakt het mogelijk voor u om intelligent te kopen een Rolex online, die normaal gesproken een stuk minder hoog geprijsd dan het produceren van een bestelling bij een winkel. Verzoek van de foto op het web vendor shut-ups van de wijzerplaat, scenario terug, en het serienummer en product cijfers geëtst op de situatie en van de beweging. Overeenkomen met de feiten met uw Rolex identificatie lijst allemaal te verzekeren bedrag overeen met de identificatie lijst.

Door het gebruik van loupe de juwelier of vergroten on-line foto’s, garanderen het scenario heeft weer niet de product titel gegraveerd. De omstandigheid terug moet ook niet over een raam om de beweging te ontmaskeren. Deze Rolexes zijn vervalsingen. Documentatie op verzoek van de Rolex. Documentatie papers moet echt karakteristieke drie-D-gecodeerd hologram stickers.

Category: luxe horloges

Comments are closed.