Hoe te Bepaal de Age of Wyler Horloges

Kijk naar de ontvangst van het horloge. Als je kocht het genieten van persoonlijk, of als de persoon die je gaf de check out persoonlijk gekocht, dan kunt u kijken op de gegevens van het ontvangstbewijs. Zelfs als het echt niet een primaire ontvangst, kan het mogelijk zijn jaar van de vervaardiging van het horloge, die u zal informeren haar leeftijd voor het vergaren van functies.

Zoek de serienummers op het kijken. Er zal een exterieur hoeveelheid die het model zal zijn en een soort van te kijken, maar er zullen ook geschreven op de beweging die u de informatie over de productie dag van het horloge zal geven hoeveelheden in het horloge. Geschiedenis individuen cijfers en, indien haalbaar, krijgen foto’s van de plaats waar ze zich bevinden, en van het in acht nemen.

Maak contact met de corporatie. De Wyler check out bedrijf, nu Wyler Geneve, is toch in het bestaan ​​en rubriek krachtige, en je kunt het bezit komen van de feiten van het bedrijf bloot te leggen bij Swiss Time (zie Bronnen). Verzenden van een e-mail met de foto’s die u hebt genomen en de serienummers om te informeren wat de leeftijd en vervaardigen dag van uw Wyler horloge is.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.