Hoe te beoordelen GPS Jogging Horloges

GPS werkende horloges variëren het meest in de eigenschappen die ze je aanbieden. Sommigen laten u informatie krijgen uploaden van uw werken, zoals uw afgelegde afstand of regelmatige snelheid, specifiek op uw computer, zodat u kunt visualiseren en opslaan van uw statistieken. Andere mensen hebben functies, zoals hart-en fee-displays die u helpen efficiënter te werken. Last but not least, hoewel sommige GPS functionerende horloges monitoren factoren zoals hoogte, vele anderen niet de mogelijkheden van een aantal operationele horloges evalueren vlak voor het maken van een uiteindelijke keuze.

De ideale GPS loopt horloges zullen licht van gewicht zijn en niet interfereren met de puur natuurlijke beweging van je armen als je loopt. Voor dit doel, het is echt de grootste te proberen op GPS joggen horloges in man of vrouw om echt het gevoel uit de eerste hand wat de meest effectieve van een persoon zal zijn voor jou. Bijzonder GPS werkt horloges hebben teveel add-ons om een ​​deel van hun capaciteiten te activeren. Voor geval, terwijl sommige horloges hebben een ingebouwde hart-prijs in de gaten houden, vele anderen een traditionele hartslagmeting band uit te voeren.

U kunt een geweldige running horloge voor onder $ 100 te vinden, maar een blik op met GPS zal doorgaans lasten tussen $ 200 en $ 300. Weeg het verschil in eigenschappen en dimensionering van een veel meer dure design en een veel goedkoper product, het hebben van uw fondsen in rekening.

Category: Horloges

Comments are closed.