Hoe te Bekende Horloges Gather

Identificeer wat verscheidenheid van beroemde blik op je aanspreekt: vintage of modern dag. Beperk uw doel op een exact model door te kijken naar wat een beroep op uw hart. Classic horloges zijn doorgaans aanzienlijk goedkoper, vaak kleinere op de pols dan nieuwe horloges en moet van dag tot dag gids kronkelende zodat ze tijd te bewaren. Ze zijn een venster op het verleden. Eigentijdse horloges zijn meestal meer substantiële, kan meer ‘gee-gaws’ hebben, dit soort als alarmen en een stopwatch, en zijn meestal een stuk duurder dan de klassieke horloges. Een 1940 ‘mannen Bulova attributen een Artwork Deco wijzerplaat en een geaccentueerd goud scenario. De meeste kijken prachtige en ingetogen te zijn. Een up-to-date Omega Speedmaster chronograaf heeft de neiging om een ​​uitstekende stijl en een klein beetje welvaart uitstralen en brengt de informatie die de drager is levendig.

Maak een prijsklasse. Een klassieke Bulova kan eventueel bevorderen voor ongeveer $ 250 in 2011, terwijl een moderne Omega begint op ongeveer $ 2.000. Een nieuwe Rolex, niettemin, kan eventueel commando $ 4000 en hoger. Gerenommeerde modellen betrekken ook Patek Philippe, Vacheron & Constantin, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Longines, Tissot, TAG Heuer, IWC en Breitling.

Onderzoek de klassieke en hedendaagse genieten sector. Verschillende diepte online en offline middelen het record en de prijs van uurwerken. Breng een bezoek aan next-blik te werpen op retailers en leveranciers antiek tot vintage horloges te ontdekken en ga naar erkende dealers op te slaan voor hedendaagse horloges. Blijf op de hoogte van online horloge winkels om onderzoek prijzen en eigenschappen en normaal gesproken maken de geloofwaardigheid op het internet verkoper vlak voor het verkrijgen van. Blijf weg van op het web veiling internet sites waar vervalsingen zijn wijdverspreid.

Gebruik een juwelier loupe of vergrootglas om een ​​waarschijnlijke orde te inspecteren. Blijf uit de buurt van pre-qowned horloges die scenario’s hebben gedeukt, bekrast kristallen of te ontdoen van de tijd, behalve als je wilt twee keer te begaan als in hoofdzaak als het verwerven prijs voor reparaties. Gebruik de loep om de wijzerplaat voor gebreken bestuderen. Een zachte patina over de wijzerplaat is van hoge kwaliteit op een klassieke observeren als het voegt aan zijn klassieke erfgoed, maar up to date horloges zou schitterende, glanzende en foutloos te zijn.

Onderzoek de beweging van mogelijk klassieke of hedendaagse horloges met de loupe. Vraag de verkoper tot het afsluiten van de achterkant van de kast, zodat je de controle verder kan studeren uit. Vintage horloges hebben een handboek-wind of geautomatiseerde beweging, dat is de veer-systeem dat de tijd regelt. Het moet echt schoon te maken, geolied en kosteloos van krassen en kerven zijn. In de meeste maar niet alle situaties, het observeren identificeren is gegraveerd op de brug.

Beschouw het verwerven van een beroemde uitzicht dat je het beste van de twee werelden geeft. Tal van moderne horlogemakers creëren horloges met een klassieke styling. Audemars genereert nieuwe horloges met 1930 lay-outs, Minerva geeft de voorkeur aan de-universiteit bewegingen en pre-sixties styling en Jaeger-LeCoultre Reverso presenteert 1930 horloges. Accumuleren beroemde horloges is echt wezenlijk een enkel verschil van individuele smaak samengevoegd met het ontdekken als een groot deel als goed te doen over het onderwerp kwestie.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.