Hoe te Beaded Elastische Horloges Zorg voor Jongeren

Evalueer pols van de jongere. Wikkel het meetlint over het kind arm om een ​​/ 2 inch onder de plaats waar de pols bochten. Snijd de elastiek dicht bij twee centimeter meer tijd dan uw meting om wat speling te schakelen voor het binden.

Safe een bepaalde halte van de string. Ter bescherming tegen kralen van het vallen van het elastiek, zet een bindende clip of stukje tape aan slechts een kant.

kralen toevoegen. Kies kralen in verschillende tinten, ontwerpen, vormen en maten op de elastiek te stellen, de bouw van de armband deel van het horloge. Plaats kralen op het bureau om een ​​lay-out voorafgaand aan het plaatsen op de snaar te maken.

Tie armband om te genieten van ontmoeting. Bind de vrije sluiting van het elastiek aan een van de ringen op het horloge ontmoeting aanbrengen van een dubbele knoop. Om een ​​dubbele knoop te maken, das juist dan links en dan nog over ongeveer ideaal, strak trekken om veilig op zijn plaats. Herhaal dit voor de andere halte van de armband die is beveiligd met bindende clip.

Minimaliseer losse afwerkingen. Op het moment dat het elastiek is gebonden aan de blik op ontmoeting, wil je het minimaliseren van de losse uiteinden tegen het verlaten van ongeveer een / vier centimeter overgebleven. Gebied een schar van lijm om de afgesneden uiteinden om te helpen beschermen tegen van Coming Undone.

Disguise slice elastische afwerking. Plooi de afwerking van de banden in het gat van de kralen op elk aspect van het observeren gezicht. Dit zal de toegevoegde snaar te dekken van See en helpen verlagen de kans dat de banden komende ongedaan gemaakt.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.