Hoe te Armani Horloges Fix

Contacteer de Emporio Armani horloge shopper support center op 800-277-4013. Het bedrijf is direct beschikbaar 07:00-20:00 CST maandag bij wijze van vrijdag en negen: 30 uur tot 18:00 CST op zaterdag. Leg uit dat u een probleem met uw Armani genieten. De koper dienst consultant zal raden u aan op de dichtstbijzijnde plaats om uw Armani genieten gerepareerd.

Navigeer naar de webpagina Giorgio Armani (zie Middelen). Klik gewoon op de ‘Outlets en manier van leven’ pop-up menu aan de basis van de website pagina, gevolgd door de ‘Retailer Locator ‘knop. Klik op op de ‘Staat’ en selecteer uw plaats. Blader door middel van de lijst van steden naar uw dichtstbijzijnde houden vinden. Alternatief grote conclusie juweliers en reparatiebedrijven ook goed kan worden geaccrediteerd Armani horloges te ondersteunen.

Neem het genieten van uw gemeenschap toegestaan ​​verkoper Armani. Lever de blik op garantie. Tonen aan de leverancier die de blik op is gestopt beheren. De dealer zal wellicht klaar om u met een schatting en reparatie tot het uitchecken in het huishouden of zullen leveren aan een Armani reparatie faciliteit.

Lever het observeren van een toegestane Armani herstellen faciliteit. Geef je titel, aan te pakken en in contact te komen met aspecten, de garantie en het bewijs van te krijgen, als je het hebt. Openbaar aan de dealer wat verward met de blik op en ongeacht of deze in werking is. De reparatie zal u aanwezig zijn met een schatting en bevestig het observeren wanneer gaat u akkoord met de schatting.

Category: sporthorloges

Comments are closed.