Hoe te Antique Pocket Watches Verkopen

Meer informatie over de verschillende ontwerpen en fabrikanten van antieke zakhorloges. Zo worden zakhorloges gebouwd door de Waltham Co beschouwd te zijn opmerkelijk collectible dankzij hun uitwisselbare onderdelen en zeldzaamheid. Voorbeelden van naslagwerken op antieke zakhorloges bevatten ‘Collector’s Encyclopedia of hanger en Pocket Watches 1500-1950’ door Jeanenne Bell en ‘Warman’s Watches Onderwerp Tutorial: Waarden en Identificatie’ door Dean Judy .

Koop antieke zakhorloges op antiek handelaren, toont verzamelingen en on line op antiek zakhorloge retail websites en liefhebber sites.

Get antieke horloges op veilingsites dit soort als eBay.com en Bonanzle.com. Vooruitlopend op het verwerven, praat met de verkoper voor uitgebreide foto’s en informeren naar eventuele schade of onvolkomenheden. Garanderen dat er een terugbetaling of tevredenheid belofte plan vooruit te verwerven, en controleer de verkoper track record met eerdere kopers.

Produceer een aanwezigheid op het world-wide-web voor uw nieuwe antiek zakhorloge organisatie bij aanvang van een website. Bel uw kabel en / of netto leverancier over het ontwikkelen en hosten van een webpagina of het verkrijgen van een op het web support die internet sites host en geeft templates. Illustraties bestaan ​​van Make Your webpagina en The Wizard website. Verstrekken informatie en feiten op je webpage over de zakhorloges, die achtergrond, conditie en tal van foto’s, en de huidige vooruitzichten een manier om de horloges te kopen door middel van het internet site. Het bezit komen van een payment provider deze PayPal voor hulp.

Market uw antieke zakhorloges door middel van veiling websites dit soort als eBay.com of Bonanzle.com. Maak een veiling lijst voor elk individueel bekijken en op te nemen als een veel informatie en feiten mogelijk over. Leveren veel foto’s, zoals in de buurt-up, diepte-foto’s. Ook daadwerkelijk over eventuele krassen, deuken of andere schade aan de check out en bevat geen erfgoed over het genieten als je het hebt. Geef potentiële kopers een terugbetaling plan en / of bevrediging zekerheid te steunen zeker tevreden klanten die terug zal komen om veel meer te kopen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.