Hoe te Anne Klein Horloges Restore

Gebruik een horlogemaker kleine precisie schroevendraaier op te ruimen de 4 schroeven die vast de opnieuw vast aan de Anne Klein kijken omstandigheid. Steek de kop van de schroevendraaier is in de sleuven en draai de schroevendraaier linksom totdat elke schroef is kosteloos uit de gaten.

Plaats een zakmes mes betreffende weer de rug en de zaak naar wrikken uit de plaat weer.

Verwijder de O-ring als de Anne Klein horloge is voorzien 1. Het is een rubberen afdichting die de blik op het drinken van water-resistant behoudt.

Gebruik een pincet terwijl sportief chirurgische kruidnagel op te ruimen van de accu. De batterij is kleiner, rond en zilver. Trek de batterij uit de stalen houder met de pincet. Sporting chirurgische handschoenen minimaliseert vervuiling van het digitale verkeer met het gehele lichaam oliën, vuil of vocht.

Pluk de nieuwe batterij met een pincet en ter plaatse in de houder. Plaats een nieuwe O-ring in het ondiepe groef.

Plaats de achterplaat van de omstandigheden. Gebied de schroeven in de gaten. Gebruik de schroevendraaier om elke schroef vast te draaien door het draaien van de klok mee. Begin aanscherping 1 schroef, dan verschuiven naar het omgekeerde aspect van het scenario een ander aan te scherpen. Transfer van een afsluiting van de zaak naar de andere, iets aanscherping elke schroef tot aan behuizing en weer gelijkmatig aangedraaid en knus.

Gebruik afplakband voor het scenario en achterplaat pakken.

Breng een kleine hoeveelheid straalmiddel verbinding aan het kristal, dat is de saffier kristal of mineraal glas, dat de wijzerplaat verwerkt. De meeste huis polijstpasta’s zijn ideaal om krassen te elimineren uit het kristal, zoals zilverwerk polish. Tandpasta, die ook schurende eigenschappen, is ook effectief. Voor het harde werk, kijken naar het gebruik van een diamant pasta toegankelijk vanuit een juwelier bron winkel of on line.

Gebruik een grondig te reinigen stof om de verbinding te wrijven in het kristal het aanbrengen van een cirkelvormige beweging. Blijf wrijven tot 10 minuten. Veeg zonder de verbinding om uw vooruitgang te onderzoeken. Ga op een andere 5 minuten als vitale totdat uiteindelijk krassen zijn allang verdwenen.

Category: Horloges

Comments are closed.