Hoe te Aged Horloges bepalen

Neem een ​​kijkje op de fundamentele ontwikkeling van uw zak uitzicht. Een te genieten met een adres boven de confrontatie wordt beschouwd als een zoekende situatie zakhorloge met een mening geen adres over de ervaring wordt gerapporteerd aan een open gezicht gebied hebben.

Transformeer het horloge op zijn kant en blik voor een lip of inkeping in de naad van het weer terug te nemen. Probeer voorzichtig te wrikken het weer onder open te stellen, maar forceer het niet. Als het niet gemakkelijk zal open wrikken, proberen om het te openen door het los te schroeven. Als geen van beide strategie zal werken, rekening houden met de acht aan een professional.

Verschijnen voor een ander scharnierend onder meer onder de rugleuning deal met. Dit wordt aangeduid als de cuvet, en het is de achterkant zijn van de hier dan alleen mechanisme. Als het uitzicht was een geschenk, kan de cuvet een inscriptie bevatten.

zachtjes Open de scharnierende cuvet. Als het verzet, forceer het niet, maar in plaats daarvan gewoon het horloge naar een ervaren. Breng geen smeermiddel gebruiken om een ​​koppige genieten situatie, als het kan ook schadelijk zijn voor de scenario of de blik op mechanisme.

Kijk voor voor een inscriptie op de binnenkant van de cover en de binnenkant van de cuvet. Dit is de plaats een flink aantal leveranciers bekend wat voor soort staal de omstandigheid is vervaardigd van, meestal beide nikkel, zilver, goud gepropt of stabiele goud. Een seriële ras kan goed ook hier worden ingeschreven, maar dat is de seriële hoeveelheid van de situatie, niet de blik op zichzelf.

Kijk voor ingeschreven noteringen op de rug weer van het systeem genieten, onder de cuvet. Dit is waar veel van de makers ingeschreven de naam en de plaats van de fabriek dat het horloge gemaakt.

Zoek een verhoogde lip of inspringen op het weer van de kijken. Dit suggereert een terugschieten omstandigheid die kan worden geopend met een boring instrument (niet een mes) of vingernagel.

Plaats een saai resource of nagel in de lip en open het geval. Een specifieke bron geïdentificeerd als een zaak mes is ontworpen voor deze intentie — het is dun genoeg om de rug wrikken uit, maar niet scherp genoeg om de problemen van de situatie of snijd je hand.

Ontdek ongeacht of het weer zaak heeft zes inkepingen over de rand. Dit betekent een schroef weer terug omstandigheid, die alleen kan worden geopend met een speciale verstelbare geval moersleutel. Regel de sleutel zodat het past precies in drie van de inkepingen en verandering tegen de klok te openen.

Blijf weg van de hoop een open rug zonder duidelijke verkrijgen niveau. Dit kan mogelijk duiden op een ‘open up door kristal’ observeren, waarvan een slechts een stuk scenario en kan alleen worden geopend vanaf de ingang met behulp van een uniek instrument genaamd een kristal lift. Deze software heeft weinig vingers dat het kristal te pakken en haal het uit het scenario.

laten scharnieren aan een aspect van de weer. Dit duidt op een ‘swing-out’-zaak, die in horloges geproduceerd in de jaren twintig bekend werd. Wrikken open de situatie en maken het openzwaaien van de scharnier.

Glimpse titel van de fabrikant op de confrontatie en weer van het waarnemen of op de binnenkant van het mechanisme. De meeste polshorloges en zakhorloges hebben een merknaam of productnaam ergens op het genieten.

Open het genieten van het toepassen van methoden hierboven uitgelegd en lijken voor een serienummer op de check out mechanisme. Seriële hoeveelheden op de binnen of buiten het scenario verschaffen gegevens over de omstandigheid niet genieten zelf. Alleen de seriële verscheidenheid op het systeem geeft informatie en feiten over het observeren en deze feiten kan worden gebruikt tot op heden het observeren.

Onderzoek de fabrikant om de betekenis van het serienummer te verkrijgen. Sommige producenten, dit soort als Bulova, hebben een van een soort kenmerken in hun seriële hoeveelheden. Voor onderhavige geval, te beginnen in de jaren vijftig, Bulova begon te werken met een mix van letters en cijfers aan de jr van de vervaardiging een L onthullen stond voor 1950, dus L5 betekent dat de blik op werd ontworpen in 1955.

Beoordeel de normale ontwerp van het genieten, zelfs zonder een precieze datum van fabricage, moet u in staat zijn om de tien jaar tijd dat de blik op werd gemaakt te bepalen. Horloges uit de jaren twintig waren meestal versierd in een Art Deco model in de jaren 1930 dat ze in dienst gladder sporen, en ronde bewegingen draaide veel meer typisch van de jaren 1950, kijk naar makers hebben geëxperimenteerd met vreemde stijlen in de jaren zestig, bolvormig was weer in wijze en wijzerplaten werden meestal meer substantiële en in de jaren zeventig veel observeren gezichten deed afwezig met cijfers volledig als de horloges draaide extra flitsend en metalen banden vervangen leer-based en doek.

Category: luxe horloges

Comments are closed.