Hoe schoon Vergulde horloges

Dampen 1 hoek van een tender doek. Microvezeldoeken de klus te klaren prachtig, maar een gewone katoenen doek functioneert goed als goed. Wrijf over de gold-plating. Als deze fase reinigt uw observeren adequaat en heeft de neiging om het te schitteren, ga dan niet verder. Indien de schoonmaak niet toch waar door je wilt dat het is, dan voldoen aan de ontspanning van deze methoden, algemeen herinneren om vrij wrijf zodat je niet uit de beplating.

Smeer een druppeltje gewone tandpasta op de stof. Begin voorzichtig wrijven de interne aspect van de vergulde band.

End wrijven de tandpasta allemaal samen de binnen van polsband van het horloge. Nu beginnen aan de buitenkant van de band. Verhoog een kleine extra tandpasta als essentieel.

Soaked een nieuw grondig te reinigen stof, en wrijf de tandpasta uit de polsband. Maak alle vertrouwen in het wissen van alle tandpasta. Lichtzinnig temperen een wattenstaafje, en zet een heel kleine hoeveelheid tandpasta op de tip.

Wrijf het wattenstaafje voorzichtig boven vergulde gebieden rond het gezicht van het genieten. Dompel een nieuw wattenstaafje in drinkwater (echt niet krijgen ook vochtig), en zorgvuldig reinigen van de tandpasta uit de versoepeling van de gold-plating. Droog de weergave correct met een tedere stof.

Category: Horloges

Comments are closed.