Hoe Pocket Watches functie?

Pocket horloges zijn uitgevonden in de 16e eeuw, en ze bleven gemeenschappelijke rechts totdat Aarde WO I. Hoewel zakhorloges zijn meestal veranderd horloges in de moderne samenleving, een aantal uitzicht bedrijven doorgaan naar zakhorloges leveren. Er zijn twee hoofdvormen van zakhorloges: openstellen deal met en jager-scenario. Open up-ervaring horloges hebben de belangrijkste kronkelende knop op de grote van de wijzerplaat en de seconden sub-wijzerplaat aan de onderkant van de wijzerplaat. Hunter-scenario horloges hebben een veer scharnierende metalen adres, dat wordt gebruikt om het horloge ontmoeting van deeltjes en letsel te beschermen. De meeste hedendaagse jagers-situatie horloges hebben het deksel scharnierend aan de basis van de wijzerplaat, en de kronkelende knop en seconden sub-wijzerplaat in de identieke plekken als een open up-gezicht gebied horloge.

Pocket horloges hebben 5 belangrijkste mechanische factoren: een drijfveer, een uitrusting coach, een handwiel, echappement mechanisme en een klok ontmoeting. De drijfveer resultaten in gecomprimeerd wanneer een zak kijken is gewikkeld, en deze mechanische vitaliteit wordt gebruikt om de energie van de genieten. De veer is verbonden met een cilindrische koker met apparatuur emaille.
Tandwieltanden het vat de beurt de tandwielset, die bestaat uit 4 verschillende wielen aangesloten op een persoon tegen extra tanden apparatuur. De houder is recht aangesloten op de schuurschijf, die vervolgens wordt verbonden met het echappement systeem.
Het echappement mechanisme is een slinger die heen en weer schommelt met zowat elke rotatie van het hart wiel. Een bijzondere afsluiting van het echappement systeem is aangesloten op een rechtopstaande pin op het handwiel. De beweging van het echappement systeem zal het evenwicht wiel om de voortgang in de normale intervallen veroorzaken, waardoor de check-out om tijd te bewaren. Gehecht aan het handwiel is een kanon rondsel die hecht aan de minuut wiel. Het kanon rondsel drijft ook een kleine 12-one apparatuur reductie mechanisme dat het uur wiel draait op het moment dat voor elke afzonderlijke twaalf rotaties van de minutenwijzer. Deze beide het uur en het tijdstip wielen bestaan ​​uit schachten waarschijnlijk door de wijzerplaat en verbonden aan de look at arms.

U kunt meestal vestigen de hoge kwaliteit van een pocket genieten door het tellen van de selectie van juwelen het bevat. Juwelen worden ingebracht in de regio’s van een pocket mening dat de grootste som van mechanische beweging hebben om don en scheuren te verminderen. Zeven wordt meestal beschouwd de meest betaalbare aanvaardbare juweel afhankelijk zijn voor een hoge kwaliteit pocket uitzicht, met de meeste hedendaagse horloges die 17-21 juwelen bevat. Een uitstekende zakhorloge moet echt het juweel depend gegraveerd op de deal met of weer van de genieten.

Category: luxe horloges

Comments are closed.