Hoe plaats ik een Phony Oyster Perpetual Rolex?

Op een echte Rolex, de zaak weer terug is in geen geval voor de hand liggende of zo gemaakt dat je de interne werking van de controle kan zien uit. Er is ook geen graveren op het weer van het genieten moet echt strak zijn.

Een pretenderen Rolex voelt zacht aan en heeft holle inkomende links die deel uitmaken van de band, terwijl een authentieke Rolex is zwaar met een sterke inkomende links, en de hyperlinks worden gezamenlijk met schroeven bevestigd.

Een echte Oyster Pearl Rolex is geenszins bedoeld in chroom. Het zal meestal in goud, roestvrij metaal of platina.
Alle p Rolex horloges komen met hun bezitten seriële hoeveelheden. Tal van vervalsingen hebben geen seriële hoeveelheid, of de seriële selectie zal exact hetzelfde zijn op alle van de horloges te koop zijn.

Veel valse Rolex-horloges hebben een glas confronteren als een vervanging van een kristal ontmoeting. Een glazen ontmoeting zal vervagen en raken makkelijk krassen.

Op een legitieme Rolex, zal de vergroting van de datum two.5 gevallen, hoewel de meeste vervalsingen hebben slechts een 1.five periodes vergroting. Wees bewust, zoals sommige valse producenten zijn begonnen met het lettertype meting van de datum impuls aan het oppervlak zoals het is bij two.5 vergroting.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.