Hoe over te brengen aan een imitatie Rolex

Voel het vet. Een authentieke Rolex is belangrijk vooral omdat het is ontworpen uit roestvrij metaal dat onder een vacuüm wordt herzien om het een afwerking die bestand is tegen corrosie. Een superieure kopie gids injecteren om de nep komen om zwaarder te voelen. Als het uitzicht heeft geen krassen op, de kans groot dat u een kopie zijn.

Test de zaak terug. Indien de omstandigheid weer goed is, hoeft u niet aan een meer glimp te wijten aan het feit Rolex zou niet kristalhelder omstandigheid ruggen maken. De enige uitzondering op deze regel was twee guide-wind ontwerpen die werden gemaakt in de jaren dertig.

weer verschijnen voor gravures op de situatie. Een echte Rolex heeft een eenvoudig scenario weer terug met uit gravures. Kopieën, anderzijds, gewoonlijk overladen Rolex gravures die te ontdekken als imitatie.

Analyseer de hologram sticker. Een echte Rolex heeft een drie-D sticker op het scenario weer. Op jacht naar het uit verschillende basisbewegingen triggers het hologram te veranderen. De Rolex kroon en referentieras zijn verbeterd van goud naar zwart in 2002, dus controleer dat zo effectief.

Onderzoek de datum vergroting. Een echte Rolex heeft een vergroting zeepbel van two.5 boven de datum om het minder ingewikkeld om te bladeren maken. Een nep zal een vergroting van 1,5 op het meest effectief zijn.

Onderzoekt de steel voor een rubber zitten. Trek de steel zo toch je had naar de check wind uit en lijken te onderzoeken om te zien of er een zwarte O-ring op de Daytona, Submarine of types Sea-Dweller.

Bestudeer de handen. Minutenwijzer de Yacht-master is dikker dan de urenwijzer. Zorg ervoor dat op het moment de hand op een Daytona strekt zich uit tot de hash markeringen op de buitenrand van het genieten en wordt afgerond in plaats van vierkante.

Let op de scenario referentiewaarden. Gelegen over de lugs, stammen van een Rolex de diamant verminderen demonstreert zacht. Vals modellen worden uitgevoerd met een zuur, waardoor een zware opdat gemakkelijk te plaatsen.

Category: luxe horloges

Comments are closed.